Uspješno je održano treće kolo online lige! Više o Championshipu možete pročitati ovdje:

VOD-ove možete pogledati klikom na linkove ispod:


RESISTANCE vs Fury

U meču između dva favorita, mnogo je toga bilo na kocki. Ne samo da je pobjednik ovog meča osigurao LAN već je u igri bilo i malo ponosa i prestiža. Meč se igrao na Mirageu, a srpska je ekipa startala kao CT i odmah počela redati runde. Pištoljku je osigurao Dimke s dva killa, a Fury nije napravio puno ekonomske štete u sljedeće dvije runde, pa je ekonomija vrlo rano krenula dobro za k1ng0ra i ekipu. RESISTANCE je ubrzo došao do vodstva od 7-0, no Fury u sljedećoj rundi napokon dolazi do entry killa te su upisuju rundu u svoju korist. Momenentum se tada naglo preokrenuo, Fury je zaredao 7 rundi i skoro preuzeo prednost, no RESISTANCE je ipak uzeo zadnju rundu prvog halfa.

Fury uzima CT pištoljku, no RESISTANCE clutcha 2v2 situaciju u sljedećoj rundi i kao i u prvom halfu, reda runde i kontrolira ekonomiju suparničkog tima. Unatoč nekim gustim situacijama, RESISTANCE privodi meč kraju s rezultatom 16-9 zahvaljujući mirnoći u mid-round situacijama, koju su prikazali i u meču protiv GIANT5 u prošlom kolu.

S ovim rezultatom RESISTANCE završava online fazu s rezultatom 3-0, te se kvalificira na CSadria Championship by H18 Megastore LAN!

 • MVP: k1ng0r (RESISTANCE)
  • HLTV Rating: 1.45
  • Score: 23 – 4 – 14
  • Kill/Round: 0.96
  • Headshot: 9 (39%)

Retake Heroji vs ScreamStars

U borbi “utopljenika” CSadria Championshipa, susreli su se Retake Heroji i ScreamStars. S eliminacijom iz lige na kocki, mnogo je pritiska bilo na ovim, većinom mladim igračima.

Slanac iz Screamstarsa otvorio je pištoljku s tri glock killa, koja su osigurala prvu rundu njegovoj ekipi na Mirageu, a uz ponešto muke i anti-eco runde otišle su u korist Screamstarsa. Zatim je uslijedila strpljiva T strana pod vodstvom paradoxa, na koju Retake Heroji nisu imali odgovora. Uz dobro fraganje Jackiea, ScreamStars su došli do 10-0 prednosti prije nego što su se igrači Retake Heroja FiX i Gigi napokon aktivirali i uzeli preostalih pet u prvom halfu.

Retake Heroji uzeli su T pištoljku, no neoprezna anti-eco runda koštala ih je potencijalnog momentuma. Nakon nekoliko izmijenjenih rundi, ScreamStarsi su se našli na match pointu, gdje je Šego s dva AWP killa zaključio mapu rezultatom 16-9.

MVP: Jackie (ScreamStars)

 • HLTV Rating: 1.54
 • Score: 28 – 6 – 15
 • Kill/Round: 1.17
 • Headshot: 13 (46%)

Locastic vs Homesent

Isti dan kad su se prebacili iz Vibbyja u Locastic, ekipa predvođena anakintmom debitirala je u CSadria Championshipu protiv ekipe Homesent. Locastic, koji je u ovom meču koristio brchu kao zamjenu za “stijenu ekipe” nuluma, bio je favorit u ovom srazu. S druge strane, Homesent je od početka izgledala kao ekipa koja bi potencijalno mogla iznenaditi nekog iz “velike četvorke”: RESISTANCE, Fury, GIANT5 i Locastic.

Od samog početka meča, Slovenci su izgledali jako opasno. Unatoč izgubljenoj pištoljci, Homesent uzima drugu rundu kao T na Cacheu, a pod vodstvom Brickyja i uz odlično fragganje syja ubrzo dolaze do 8-1 vodstva. Double AWP setup anakina i saveeeyja donosi Locasticu drugu CT rundu, no m3phist0v AWP 3K resetira ekonomiju Locastica. Slijedi još jedna serija rundi za Slovence, te u konačnici 12-3 vodstvo nakon prvog halfa.

Ono što se činilo kao gotova stvar nakon CT pištoljke za Homesent, zakompliciralo se zahvaljujući Locasticovom force-buyu. Hrvatski se tim tu aktivirao i počeo redati runde, a glavna je karika očekivano bio saveeey, koji je u 28. rundi odradio odličan 1v2 na A siteu i doveo rezultat do 15-13. Ipak, još jedan 3K Homesentovog AWP-a m3phist0a privodi meč kraju u njihovu korist. Finalni rezultat 16-13 i veliko iznenađenje u CSadria Championshipu, koje će vrlo vjerojatno omogućiti Homesentu odlazak na LAN završnicu.

 • MVP: Bricky (Homesent)
  • HLTV Rating: 1.48
  • Score: 30 – 5 – 15
  • Kill/Round: 1.07
  • Headshot: 16 (53%)

GIANT5 vs Vanquish

Zadnji meč 3. kola bio je susret još jedne favorizirane ekipe, GIANT5, i zanimljivog mixa Vanquish. Dosad se u Vanquishu istakao mladi iLLu, no pred njim našao se sada težak zadatak. Pod vodstvom stand-ina tinoG-ja, Vanquish je počeo kao T na Mirageu, no nisu bili u zoni od početka te je GIANT5 lagano došao do 5-0 vodstva. Vanquish uzima 6. rundu meča, ali NyX‘ radi 3K u sljedećoj rundi i osigurava ekonomski reset protivničke ekipe.

Nakon 10-1 deficita, Vanquish uspijeva doći do 10-5 halfa, no LMX-ova 4 killa u pištoljci i dobre anti-eco runde GIANT5 gase ikakvu nadu u povratak Vanquisha u meč. Konačni je rezultat 16-6, a time GIANT5 sada stoje 2-1 u ligi – samo jednu pobjedu udaljeni od sudjelovanja na LAN-u.

 • MVP: NyX (GIANT5)
  • HLTV: 1.48
  • Score: 23 – 3 – 12
  • Kill/Round: 1.10
  • Headshot: 10 (43%)

Ako imate ikakva pitanja, obratite nam se na Discordu, a za nove informacije o “CSadria Championship powered by H18 Megastore” pratite našu Facebook stranicu.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime