Jednu od najboljih regionalnih ekipa AKOPALIPSA, zasad bez organizacije, očekuje napornih sedam dana i vrlo važne kvalifikacije za Good Game League 2019 vrijedan 100.000 eura. Uz CSadria Clan Championship, više nego dovoljno povoda da porazgovaramo HOLMESom.

Prvo dva dana bootcampa u GamePubu

AKOPALIPSA u posljednjim se kvalifikacijama plasirala na CSadria Clan Championship powered by A1. Protivničke ekipe dodijelile su joj najveći seed i to potpuno opravdano, a ulogu favorita potvrdili su već u prvom kolu u kojem su slavili 16-2 protiv ekipe Trtrrr na Nukeu. Sastavljena od dobro poznatih igrača, vođena HOLMESom, ima perspektive i za puno više.

AKOPALIPSA

:flag_rs: HOLMESO
:flag_me: maden
:flag_rs: dimketron
:flag_ba: deeface
:flag_ba: sarenii

Kultna igraona u Beogradu ugostit će Petra “HOLMES” Dimitrijevića i njegovu ekipu na dva dana u sklopu priprema za vrlo intenzivan raspored koji ih očekuje u narednom periodu.

Neke official mečeve ćemo igrati iz bootcampa, 3.4. protiv Throw Potentiala u CSadria Clan Championshipu, a dan kasnije u ESEA Main Play-off protiv tima Zimbabwe.

Nakon bootcampa, LAN

Međutim, to je tek početak..

Zatim kreće malo nezgodniji put do Swarzedza kod Poznana u Poljskoj gdje ćemo u subotu igrati LAN kvalifikacije za Good Game League 2019. Prvi protivnik će nam biti Movistar Raiders, dok smo u grupi još s poljskim timom PACT te ukrajinskim Majestyjem.” objašnajva HOLMES.

Naporan tjedan završavaju u nedjelju s nekoliko službenih mečeva u LOOTBET HotShot Seriesu. Prvo protiv Vodafone Giantsa, a zatim pro100 i ex-3DMAX.

O CSadria Clan Championshipu i ekipi

Provjerili smo kakva su očekivanja ekipe od ovogodišnjeg CSadria Clan Championshipa:

Što se tiče CSadria Clan Championshipa – Kao i za svaki drugi turnir, generalno nemamo neki imperativ pobjede, više se trudimo da svi budemo svjesni koliko je bitno da uvijek pružimo maksimum i da napredujemo iz dana u dan. Mislim da je ova borba više s nama samima nego protiv drugih ekipa, jer su uglavnom naše greške one koje nas uglavnom koštaju mape ili meča i to je nešto na što se najviše fokusiramo ispraviti” navodi HOLMES i nastavlja o atmosferi u ekipi.

Atmosfera je sada super, jedino kad je bilo govora o tome da možda nećemo otići na LAN jer organizatori ne pokrivaju troškove, a mi nemamo organizaciju, malo su se igrači smorili. Ali zahvaljujući firmi travelistes.com i ljudima koji je vode, naše je sudjelovanje na turniru moguće i zahvalio bi im se ovim putem na podršci.

Pred AKOPALIPSOM je zaista zauzet tjedan, ali jedino tako se postižu rezultati. Naravno, bilo bi lakše uz podršku kvalitetne organizacije koja bi barem smanjila troškove i pobrinula se za ono najosnovnije. Zato se nadamo da će uskoro netko prepoznati njihov trud i rad te im omogućiti da rade ono što im najbolje ide – pucaju. Za sve upite slobodno im se obratite na Twitteru.

CSadria Clan Championship sponzori

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime