Nakon sto najnovija verzija HellRaisersa nije ispunila ničija očekivanja, organzacija je premjestila cijelu ekipu na klupi i planira formirati novi tim.

HellRaisers se sprema za još jedan rebuild

Niza loših rezultata stare momčadi i odlazak Özgür “woxic” Ekera u mousesports su ukazivali na to da Ukrainska organizacija treba nešto promijeniti u svom timu i pri kraj Aprila, HellRaisers su kompletirali novi tim. Kirill “ANGE1” KarasiowIssa “ISSAA” Murad su bili jedini igraći stare ekipe dok su se novi članovi tima sastojali od Žygimantas “nukkye” Chmieliauskasa, Tomáš “oskar” Šťastnýa, Christian “loWel” Garcia Antorane i od bivšeg mousesportsovog trenera Sergey “lmbt” Bezhanova.

loWelHLTV.org

Tim je izgledao odlično na papiru ali nije se uspjeo ni približiti svom punom potencijalu. HellRaisers su završili 12ti u zadnjoj sezoni ESL Pro Leaguea i su napustili Good Game League 2019 nakon dva poraza od GamerLegiona u grupnoj fazi turnira. StarLadder Major je bio zadnja šansa za igraće, a 1-3 rezultat u New Challengers Stageu nije pokazao nikakav napredak u ekipi.

CEO HellRaisersa, Alex “Magician” Slabukhin, je izjavio da se organizacija planira vratiti u CS:GO sto je prije moguće, a transfer sezona poslije Majora bit će izvrsna prilika za pronalaženje novih igrača za njihov idući tim.

Trenutna verzija HellRaisersa izgleda ovako:

Kirill “ANGE1” Karasiow
Issa “ISSAA” Murad
Tomáš “oskar” Šťastný
Christian “loWel” Garcia Antoran
Žygimantas “nukkye” Chmieliauskas

Sergey “lmbt” Bezhanov (trener)

Abay “Hobbit” Khasenov (transfer lista)

Ovom prilikom je HellRaisers izjavio da je ugovor s Bence “DeadFox” Böröczom došao kraju i da je on free agent, dok je Abay “Hobbit” Khasenov još uvijek na transfer listi.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime