Nakon početnih informacija i otvorenja prijava, Gamersject je objavio da su uplate za nadolazeći Bunny Challenge napokon otvorene što znači da nam je ostalo točno dva mjeseca i četiri dana da popunimo Counter Strike: Source dio turnira.

Kao podsjetnik Vam govorimo da će se CS:S dio održati u prostorijama glavnog sponzora HGSpota u Utrinama,a kotizacije moraju biti uplaćene najkasnije do 20.4.2012 u 18:00h. Važno je napomenuti i da će se CS:S, CoD4 i CoD2 turniri natjecati i međusobno, što znači da prva igra koja dođe do 16 uplata će biti proširena na veći broj slotova. Zato molimo Vas da požurite sa skupljanjem sredstava, jer prvi teamovi u drugim igrama su već počeli plaćati.

PODACI ZA UPLATU.

Jednom kad uplatite svoju kotizaciju, morate slikati svoju uplatnicu (mobitelom ili digitalnom kamerom) i poslati je na lan@gamersject.com. Nakon što organizatori zaprime vašu sliku, biti ćete označeni kao plaćen team na LAN websiteu.

Važno je istaknuti da kao i do sad, Gamersject Vam nudi opciju plaćanja prvog dijela do 20.4.2012, dok drugu polovicu možete platiti na samom eventu, prilikom check-ina.

Listu prijavljenih za CS:S turnir možete vidjeti na slijedećem linku.

Ako imate bilo kakvih pitanja, postavite ih samim organizatorima na lan@gamersject.com.

Toliko za sad, krenite sa prijavama i prikupljanjem sredstava, te se naravno vidimo u Zagrebu!

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime