Prvi teamovi su već započeli sa uplatama za nadolazeći event koji će se odvijati u HGSpot centru u Utrinama. Counter Strike: Source turnir će se odvijati 30.4.2012.

Broj slotova je LIMITIRAN, zato se pobrinite  što prije riješite i svoju uplatu da na kraju ne biste ostali kratkih rukava, jer interes se čini ogroman.

Podaci za uplatu!

Jednom kad uplatite svoju kotizaciju, morate slikati svoju uplatnicu (mobitelom ili digitalnom kamerom) i poslati je na lan@gamersject.com. Nakon što organizatori zaprime vašu sliku, biti ćete označeni kao plaćen team na LAN websiteu.

Važno je istaknuti da kao i do sad, Gamersject Vam nudi opciju plaćanja prvog dijela do 20.4.2012, dok drugu polovicu možete platiti na samom eventu, prilikom check-ina.

U ovom članku ćemo osvježavati listu kako novi teamovi budu uplaćivali, zato Vam preporučujemo da ne propustite priliku biti dijelom ovog spektakla!

 

GAMERSJECT BUNNY CHALLENGE – UPLAĆENI TEAMOVI (3/24):

Enemy 2 Defeat – PORKA, skorokhodov, cobra, wyp, matix

 mYinsanity.eu – MJ, MadBonE, KalEl, Uriels, nEGRo

  Team IMEX – Flegma, Nulum, anakintm, shiney, dogma, FiST

5 KOMENTARI

  1. hmm čitam danas po netu hgspot otiša u stečaj… da li će to imati ikakav utjecaj na lan?

  2. Neće. I koliko znam to za njih govore već godinama, a svejedno rade punim pogonom. Nema brige 🙂

  3. Ovo je istina sto anakin kaze, ja sam eto danas bija u HG spot i nekim slucajem sam upao u pricu sa prodavacem ode u Splitu i kaze da HG Spot nece propast, oni imaju drugu firmu koja je u blokadi vec godinu dana d.d valjda i navodno su najavili tuzbu protiv nekih medija, konkurencija itd 🙂

  4. HGspot je prije godinu dvi dana prominija upravu cilu, nakon šta je naravno “propa”.
    Ne znan dal pricate o istoj situaciji, ali i da je nesto novo, ne vidim kakve bi to veze tribalo imat s lanom.

  5. Ma samo sam se flegma nadoveza na post od rosynha, jer mi je covik koji radi dole u splitu kod Jokera u Hg Spota prica zasto ti idu komentari na racun njih, i da slazem se da to nema veze s lanom 🙂

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime