U četvrtom kolu CSadria Clan Championshipa dobili smo još jednu ekipu koja je osigurala mjesto u doigravanju, a također smo dobili i još jednu ekipu koja je napustila natjecanje. Momčad SoA napustila je CCCS4 nakon poraza od Gameroidsa.

TRTRR iznenadili Blink odličnom pobjedom

Kosovarska ekipa Blink otišla je u meč protiv TRTRRa kao favorit. Poraz u ovom obračunu za Makedonce značio bi eliminaciju s turnira, stoga su oni dokazali da zaslužuju mjesto u ligi te dobili Kosovare 2-0. Na Nukeu je Atif “gejmzilla” Mustafina momčad odigrala izvrsno na T strani i oni su uspjeli upisati devet rundi u prvom poluvremenu. Nakon solidnog poluvremena za Blink, Makedonci iz TRTRRa su bez problema uradili preokret i dobili 10 rundi na znatno težoj T strani. (Nuke – 16:10).

TRTRR su imali odličan start na Infernu. Nakon brzog niza od pet rundi, Kosovari su uzvratili udarac te upisali sedam rundi. Poluvrijeme je završilo rezultatom od 9-6 za Blink koji su osigurali i prve dvije runde sljedećeg poluvremena. TRTRR su se opet počeli vraćati u igru, a eco pobjeda na 14-14 rezultatu im je osigurala rundu broj 15. Za kraj mape, a i BO3 meča, Jane “-aidKiT” Apostoloski uradio je odličan 1v2 clutch i upisao drugu pobjedu makedonskoj ekipi.

Za ekipe Blink i TRTRR igrali su:

Blink TRTRR
Sener “SENER1” Mahmuti Valentin “powerdy” Duracoski
Atif “gejmzilla” Mustafa Jasmin “JasmiN” Murič
Klesti “stikle-” Kola Jane “-aidKiT” Apostoloski
Genc “gxx-“ Kolgeci Kristijan “KiKOtb” Stojmanovski
Jon “blocboi” Nuredini Damjan “kyxsan” Stoilkovski

Gameroids preživjeli eliminaciju; GamerS1337 idu u doigravanje

Gameroidsi su u 1-2 poolu dobili sunarodnjake s Kosova, ekipu SoA. I ovaj meč je završio 2-0 rezultatom, a momčad SoA više nećemo vidjeti u ovoj sezoni Clan Championshipa. Na prvoj mapi Mirage, ekipe su bile skoro podjednako dobre te su Gameroidsi jedva proklizali pobjedom od 16-13.

Gameroidsi su igrali puno bolje na njihovoj mapi, Overpass. SoA je pokušala pružiti otpor u prvom poluvremenu, ali Kujtim “gulito” Durmishijevi momci bili su prevelik zalogaj za Serdar “cerber-” Mahmutijev tim i Gameroidsi su eliminirali ekipu SoA s Clan Championshipa. SoA se pridružuju Mladim Nabadačima na popisu eliminiranih ekipa.

Za ekipe Gameroids i SoA igrali su:

Gameroids SoA
Arlind “arlindK” Kusari Dardan “Blizzard” Arifa
Kujtim “gulito” Durmishi Valon “vAloN” Etemi
Yll “meek” Rushiti Serdar “cerber-“ Mahmuti
Veton “tonzah” Muslija Butrint “HYPERI1” Gashi
Albijan “Albion” Halili Bledar “BledarD” Dula


kirLIK
je bio daleko slabiji od GamerSa te izgubili su ovu BO3 seriju 0-2. Na Mirageu je ekipa GamerS1337 uspjela uzeti čak 10 rundi na T strani te produžili su taj odličan niz i u drugom poluvremenu. Nejc ‘saveeey’ Mis odigrao je fenomenalno za kirLIK, ali je na kraju momčad izgubila prvu mapu 16-9.

Priča je bila slična na Infernu te su GamerSi opet dobili mapu 16-9. kirLIK su se u drugom poluvremenu počeli vraćati natrag u igru, ali je već bilo kasno i Kristijan “kiLLeRa” Kukovski i ekipa su osigurali drugo mjesto u doigravanju.

RsMladi Nabadači HrGamerS1337
RsIvan “R1teksS” Tokai HrMarko “Maki” Mijatović
RsFatih “FANDOLINA” Kurtanović HrGabrijel “Šego” Šego
RsStefan “Stefaann” Jović Kristijan “kiLLeRa” Kukovski
Saša “simke-“ Simić HrFilip “DEPRESHN” Jarkić
Semir “tubii2b” Tubić Meris “MERISINHO” Bihorac

Trenutno stanje na tablici kao i više informacija o mečevima možete pogledati na CSadria Clan Championship S4 Tournament stranici.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime