HLTV.org
Završio je New Challengers Stage IEM Katowice Majora! Osam timova oprostilo se od natjecanja, a preostalih osam prošlo je u New Legends Stage.

Favoriti zakazali

Na iznenađenje mnogih, sa savršenim rezultatom prošli su NRG Esports i Renegades i to s jednakim omjerom u dobivenim i izgubljenim rundama.

IEM katowice Renegades
HLTV.org

Ninjas in Pyjamas, Cloud9 i G2 Esports zadnji su dan pobjedama osigurali prolazak u New Legends Stage nakon što su bili na korak do ispadanja. G2 Esports je nadigrao Fnatic i Tyloo, Cloud9 je bio bolji od FURIA Esportsa i Winstrikea, a NiP je prošao pobjedama nad Vega Squadron i Vici Gaming.

Dvije kineske ekipe ispale su nakon što su odlično otvorile Major. Međutim, u Bo3 serijama nisu mogle parirati protivnicima.

Najveće iznenađenje prve faze majora svakako je ispadanje Fnatica, koji su mnogi smatrali favoritom. Bez pobjede su ispali Team Spirit i Grayhound Gaming.

IEM Katowice Major 2

Slijedi nam par dana pauze, a zatim 20.2. počinje New Legends Stage i napokon ćemo u akciji vidjeti Astralis, Na’Vi, MIBR, Liquid, FaZe Clan i ostale ekipe s Legends statusom.

Što se događa na Majoru?

Kada govorimo o samoj igri, možemo slobodno reći kako je IEM Katowice Major zasad podbacio. Brojne pogreše, nedostatak osnova CS-a i neobjašnjive odluke pojedinaca glavni su uzrok za to. Kada pak govorimo o igračima, najbolji rating zasad ima dvojac iz NRG Esportsa – Vincent “Brehze” Cayonte (1.58) i Ethan “Ethan” Arnold (1.38).

Međutim, među prvih pet ugurala su se i neka dobro poznata imena – Nathan “NBK” Schmitt (1.31) i Patrik “f0rest” Lindberg. Vidjet ćemo kako će taj poredak izgledati kada zaigraju najveće CS:GO zvijezde.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime