U srijedu 16.11. počeo je IEM Chicago, 250 tisuća dolara vrijedan turnir Intel Extreme Masters serije. Nakon odigravanja većine skupine A, FaZe Clan i Astralis osigurali su mjesto u playoffu.

Počeo je IEM Chicago 

Odigran je prvi dan na Intel Extreme masters Season XIII – Chicago, koji će se održavati do 11.11. u Wintrust Areni u Chicagu. 10 od 16 timova na turniru dobilo je pozivnicu, dok se preostalih šest plasiralo kroz regionalne kvalifikacije. Inicijalni mečevi grupne faze su Bo1, svi ostali Bo3. Tri ekipe iz grupa po osam prolazi dalje u playoff, a pobjednici grupe idu direktno u polufinale.

Nakon prvog dana igranja FaZe Clan i Astralis osigurali su mjesto u playoffu, a jedan od tih timova će se plasirati direktno u polufinale. FaZe je do playoffa došao nakon pobjede nad francuskim LDLC-om, a potom su nadigrali i MIBR 2-1 u vrlo napetoj seriji (Cache 16-14, Mirage 14-16, Train 16-11). Astralis je bio uvjerljiviji, sa 16-8 pobijedili su MVP PK, a zatim izdominirali danske kolege North.

Astralis IEM Chicago

Četiri tima koja će se boriti za treće mjesto u skupini, koje također vodi u playoff su MIBR, NRG Esports, North i Team LDLC.

U skupini B vidjeli smo prvo veće iznenađenje. eUnited je nadigrao Na’Vi 16-6 na Mirageu i tako ih poslao u donji dio bracketa. s1mple i društvo će za ostanak na turniru igrati protiv BIG-a. U borbi za prva dva mjesta u toj skupini ostali su tako eUnited, Fnatic, mousesports i Team Liquid.

Kompletan bracket možete pronaći ovdje. Mečevi se nastavlju u 7.11. u popodnevnom treminu, evo i kompletan raspored.

 

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime