Esport organizacija Immortals kupila je brand Made in Brazil (MIBR) pod kojim će nastupati bivša postava SK Gaminga. MIBR je inače poznat još iz vremena CS 1.6 pogotovo 2006. i 2007. kada su osvajali međunarodne turnire.

Immortals se kroz MIBR vratio u CS:GO 

SK Gaming je u posljednje dvije godine bio jedna od najdominantnijih CS:GO ekipa na svijetu. Pred istek ugovora odlučili su se za promjenu organizacije, zahvalili se SK Gamingu te će sada nositi boje MIBR, brenda kojeg je kupila esport organizacija Immortals.

Gabriel “FalleN” Toledo
Marcelo “coldzera” David
Fernando “fer” Alvarenga
Ricardo “boltz” Prass
Jake “Stewie2K” Yip

Ricardo “dead” Sinigaglia (coach)

Brazilci su se tako na neki način vratili kući, a Immortals nakon raspada sustava s prošlom CS:GO ekipom pronašao kvalitetnu petorku koja bi se mogla lako vratiti u sam vrh svjetskog CS-a.

Generalni menadžer Immortalsa Tomi “lurppis” Kovanen pridružit će se igračima u kući u Los Angelesu gdje će im pomoći u pripremama za ESL One Cologne, koji će biti prvi pravi ispit za MIBR. Turnir počinje 3.7.2018. i trajat će sve do 8.7.

Tinder i Betway među glavnim sponzorima MIBR

Objavljena su i sponzorstva koja će podržavati coldzeru i društvo, uz već standardne Razer, Mountain Dew, K-Swiss i Betway koje smo navikli viđati u esportu pojavilo se i jedno novo ime – Tinder. Aplikacija za spojeve, kako je neuki nazivaju, tako će uskoro organizirati giveawaye za esport publiku koja se pretplati na njihove Plus i Gold usluge.

U svakom slučaju preostaje nam vidjeti hoće li povratak u boje domaće organizacije pozitivno utjecati na pretežito brazilsku ekipu koja se oduvijek ponosila i isticala svoje porijeklo.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime