Foto: HLTV.org
FACEIT Major: London
ulazi u najzanimljiviju fazu – playoff. U četvrtak počinju četvrtfinalni mečevi, a u nedjelju ćemo saznati koji od osam timova će se okititi titulom pobjednika majora te kući ponijeti pola milijuna dolara.

Mogu li gob b i društvo zaustaviti najboljeg na svijetu?

Prvi meč četvrtfinala igrat će BIG i Na’Vi s početkom oko 16:00. Oleksandr “s1mple” Kostyliev je glavna priča u svakom meču koji igra. Najbolji igrač svijeta sposoban je sam pobjeđivati ekipe. Međutim, Na’Vi ima problema protiv taktički i timski jakih ekipa, koje znaju iskoristiti slabosti ukrajinske ekipe. Jedna takva bi mogla biti BIG. Fatih “gob b” Dayik mogao bi pronaći način kako zaobići s1mplea, ali BIG će morati biti vrhunski i na pucačkoj razini.

Uz s1mplea, na majoru je vrlo raspoložen i Denis “electronic” Sharipov koji na četiri mape drži visokih 1.44. Pojave li se obojica večeras, BIG će biti u velikim problemima. Kladionice daju značajnu prednost Na’Viju.

MiBR protiv iznenađenja turnira

compLexity je osvojio prvo mjesto u New Legends Stageu bez izgubljene mape s boljom razlikom u rundama od Liquida. Nagrada, ako to uopće možemo tako reći, je MiBR u četvrtfinalu. Iako Brazilci trenutno ne izgledaju kao jedna od najboljih ekipa na svijetu i dalje bi ih svi radije preskočili. Tko zna kada će povući Gabriel “FalleN” Toledo i omogućiti Marcelu “coldzeri” Davidu da uđe u beast mode.

Najbolja ekipa koju je compLexity morao pobijediti bio je BIG. Fnatic je u Londonu igrao očajno, kao i G2 Esports. Ne oduzimajući ništa od američke ekipe, Bo3 serija protiv izdržljivih Brazilaca bit će potpuno novi izazov. Koliko se samo puta core brazilskog tima vraćao iz nezavidnih situacija i jednostavno izgrindao protivnike. Bez obzira na pokazanu igru, kladionice daju veliku prednost MiBR-u.

Četvrtfinale FACEIT Majora

Evo svih mečeva četvrtfinala. Preostala dva para igraju se u petak.

FACEIT Major quarterfinals

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime