Valiance&CO se kvalificirao na IEM Katowice Minor i samo ih jedan korak dijeli od plasmana na IEM Katowice Major vrijedan milijun dolara. Evo što ih na tom putu očekuje.

Valiance&CO među osam ekipa na IEM Katowice Minoru

Valiance&CO je prva ekipa iz regije koja se kvalificirala na Minor! Nakon što su u prvom pokušaju u zatvorenim kvalifikacijama izgubili od Windiga, u svom su drugom pokušaju bili uspješni te nadigrali Fragsters s 2-0. Time su ušli među osam ekipa koja će se boriti za odlazak na IEM Katowice Major, koji će se održati od 13.2. do 3.3. iduće godine.

IEM Katowice Minor

IEM Katowice Minor je LAN turnir koji će se održati 16.-20.1.2019. u ESL Areni u poljskim Katowicama. Nagradni fond iznosi 50 tisuća dolara, ali ono što svi timovi žele je jedno od prva dva mjesta koje vode na IEM Katowice Major. Trećeplasirane ekipe svih Minora igrat će doigravanje za posljednja dva mjesta koje vodi na Major.

Na IEM Katowice Minoru osam timova bit će podijeljeno u dvije grupe po četiri, a igrat će se double-elimination GSL format, nakon kojeg slijedi playoff. Inicijalni mečevi bit će Bo1, dok će se svi ostali igrati u Bo3 serijama.

Valiance&Co IEM Katowice Major

Među osam ekipa, prve četiri koje su se kvalificirale su:
mousesports
Windigo
OpTic Gaming (k0nfig, cajunb, JUGi..)
North

Od petog do osmog mjesta to su uz Valiance&CO:

ex-SpaceSoldiers,
ENCE
Team Vitality
Raspored po grupama u trenutku pisanja članka nije bio poznat.

Mousesports i North su među 10 najboljih ekipa na svijetu, ENCE i Optic drže 14. i 15. mjesto. Konkurencija je ogromna, ali radi se o plasmanu na Major i to tako mora biti. Valiance&CO će morati odigrati turnir života.

IEM Katowice Major 

Idući Major će se također igrati u tri faze iz koje će najboljih osam timova prolaziti u onu sljedeću i tako sve do New Champions Stagea. Plasman na Major bi za Valiance&CO bio povijesni uspjeh i ispunjenje snova, iako su dosad odradili ogroman posao još ih puno toga očekuje.

Na IEM Katowice Majoru sigurno ćemo vidjeti Ninjas in Pyjamas, Fnatic, G2 Esports, Vega Squadron, Cloud9 i TYLOO koji imaju Returning Challenger status. Ekipe s Legends statusom su Astralis, Natus Vincere, MIBR, Team Liquid, compLexity Gaming, BIG, HellRaisers i FaZe Clan.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime