Epsilon je pobijedio poljski PACT 2-1 u finalu drugog kvalifikacijskog Good Game League turnira, održanog u poljskom Swarzedzu prošlog vikenda. Akopalipsa dijeli 5. mjesto s ekipom average25iqbutheadshots.

Uz lošiji start na Infernu i rezultat od 8-16, Epsilon je ipak osigurao prolaz na 100 000$ vrijedan tunir pobjedama na mapama Mirage (16-8) i Cache (19-17). PACT i Epsilon osvojili su grupu A i B bez većih problema. Epsilon je pobijedio OESU i average25iqbutheadshots, dok je PACT nadigrao MAJESTY i Akopalipsu.

Epsilon SPELLAN
SPELLAN i društvo osigurali su mjesto u finalu Good Game League 2019. hltv.org

Dolaskom u playoff, PACT je pobijedio OESU 2-1, dok je Epsilon bio bolji od španjolske ekipe Movistar Riders uz isti rezultat od 2-1. Pobjedom na drugom kvalifikacijskom turniru, Epsilon se priključuje ekipama devils.one i x-kom, dok će se ostatak ekipa popuniti putem kvalifikacija i pozivnica.

Trenutni popis timova izgleda ovako:

x-kom Epsilon
devils.one Invite
Invite Qualifier #3
Qualifier #4 Closed Qualifier

 

Pun raspored za srpsku Akopalipsu

U Swarzedzu nastupila i srpska ekipa Akopalipsa

Na turniru u poljskom Swarzedzu nastupila je i Akopalipsa koja je svoju ulaznicu zaslužila pobjedom na online kvalifikacijama koje su održane krajem prošlog mjeseca.

Akopalipsa je sjajno započela turnir pobjedom protiv Movistar Ridersa rezultatom 16-7 na Infernu. Dolaskom na Dust2, Akopalipsa je pružila vrhunski otpor PACT-u, ali nažalost rezultat od 16:14 odlazi u korist Poljaka. Zadnja šansa za domaću ekipu bila je u best of three seriji protiv Movistar Riders-a. Nakon izgubljenih mečeva na mapama Mirage (16-5) i Inferno (16-19), Dimitrije “DiMKE” Veljković i društvo tako ostaju praznih ruku.

Nastup u drugoj sezoni LOOT.BET HotShot Series-a

Za Akopalipsu je ovo vjerojatno najteži mjesec jer uz nastup na drugom kvalifikacijskom Good Game League turniru, svoju sreću okušavaju i u drugoj sezoni LOOT.BET HotShot Series-a. Petar “HOLMES” Dimitrijević predvodio je ekipu u pobjedi protiv Giantsa (2-1) uz rating od 1.29. Nažalost ostatak grupne faze za HOLMES-a i društvo nije prošao tako bajno uz izgubljene mečeve protiv ekipa ex-3DMAX (0-2) i Giants (1-2), što ih dovodi do ispadanja s turnira.

Akopalipsa u borbi za LAN finale CSadria Clan Championshipa

Vrhunska igra u online dijelu CSadria Clan Championshipa i pobjede protiv ekipa TRTRR (Nuke 16-2) i Throw Potential (Train 16-13), dovode Akopalipsu na korak do odlaska u Split na LAN završnicu vrijednu 30 000 HRK.

Od 21:00h na službenim CSadria Twitch.tv i Facebook kanalima očekuju vas Baro “pougljenimrav” Baukčić i Toni “Jurich” Jurić uz napetu borbu između ekipa Akopalipsa i uNiQUE.

 

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime