Organizatori su odlučili osmu pozivnicu za ESL One Cologne 2019 poslati finskoj ekipi ENCE, a nekoliko dana poslije pozivnica je stigla i u ruke ekipe Renegades.

Renegades i ENCE pridružili su se Astralisu, Natus Vincereu i ostalima na popisu momčadi za ESL One Cologne 2019., koji će se održati od 2. do 7. srpnja s nagradnim fondom od 300.000 dolara, uz doigravanje u LANXESS Areni posljednja tri dana.

ENCE se trenutno nalazi na petom mjestu u svijetu, a svoj posljednji upis bodova napravili su u Šangaju, gdje su završili na 5-8 mjestu u sedmoj sezoni StarSeries i-League. Australski Renegades nalazi se samo jedno mjesto ispod finske ekipe, a nadamo se kako će ekipa ove godine pružiti bolju igru nego na prošlogodišnjem eventu kojeg su napustili nakon grupnih faza izgubivši protiv ekipa MIBR i BIG koje također nastupaju u ovogodišnjem izdanju.

Renegades
Renegades u Kölnu planira ostvariti bolji rezultat nego prošle godine

Uz dodatak finskog i australskog tima na ESL One Cologne, na raspolaganju su ostale tri pozivnice. Preostala četiri mjesta podijelit će se na regionalnim kvalifikacijama u Europi, Aziji i Sjevernoj Americi.

Popis timova za ESL One Cologne 2019 trenutno izgleda ovako:

Astralis BIG
FaZe MIBR
Natus Vincere NiP
fnatic ENCE
Renegades Invite slot
Invite slot Invite slot
EU Qualifer #1 EU Qualifer #2
NA Qualifer  Asia Qualifer

 

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime