Došlo nam je i ovo vrijeme u godini. Nakon prošlogodišnje pobjede MEGUSTA ekipe koja se nije uspjela plasirati dalje od prve kvalifikacijske runde, nadamo se da će ove godine naši teamovi ipak ostvariti bolji uspjeh nego do sad. No naravno, prije toga nam slijedi novi kvalifikacijski kup koji će odrediti team koji će nas predstavljati ove godine, a konkurencija je definitivno jaka.

No vidjeli smo da se i ekipe sa naših prostora mogu nositi sa najboljima, što je i pokazao e-Sports.rs team koji je preko EU Quallysa uspio doći do natjecanja u grupama, gdje su ostvarili neke zavidne rezultate poput pobjede nad Danskom ekipom CKRAS.

Također, ovaj kup će poslužiti kao dobra priprema za nadolazeći Gamersject Bunny Challenge, gdje ćemo većinu hrvatskih ekipa gledati i u offline natjecanju.

Što se tiče samog kupa, on počinje već ovu Nedjelju, a trajati će dva dana. Odvijati će se u Best-of-One, Double Elimination sistemu kako eventualni pobjednik ne bi ovisio o dobrom ili lošem ždrijebu, nego će svi dobiti svoju priliku popraviti početku grešku.

Bez puno odugovlačenja, prijaviti se možete već danas, ali požurite jer natjecati će se samo 8 najbržih.

Originalna vijest

Lista prijavljenih

Izvor: ESL

6 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime