Nakon što su Nemanja “huNter-” Kovač i Nemanja “nexa” Isaković potpisali ugovore za G2 na početku tjedna, CR4ZY su napravili tri promjene za da finaliziraju tim.

emi se vraća igranju

Luka “emi” Vuković je poznato lice na Balkanskoj sceni. On je godinama igrao s Nestor “LETN1” Tanićem i je dugo vremena bio dio najboljeg Srpskog jadra. Tadašnji Valiance je na početak Novembra, 2018-te, zamijenio emija zajedno s Aleksandar “jayzaR” Zarkovićom i Aleksa “Impulse” Stankić, a umjesto njih su se timu priključili Rokas “EspiranTo” Milasauskas, Otto “ottoNd” Sihvo i Nemanja “nexa” Isaković. emi je postao analitičar ekipe (kasnije i trener), dok su ostala dva igraća bili premješteni na klupi. On će preuzeti ulogu In-Game Leadera u ekipi, nešto što je uglavnom radio nexa u njegovo vrijeme.

CR4ZY emi
HLTV.org

Bugarski SHiPZ kako peti igrač; Neil_M na trenerskoj poziciji

Georgi “SHiPZ” Grigorov je do nedavno bio dio Windigoa te nakon njegovog benchanja, Windigo su izgubili Bugarsko jadro i postali Europski tim. Dok je igrao u Windigu, SHiPZ je bio ključni igrač u njihovom osvajanju WESG 2018 Finals, gdje je osvojio MVP nagradu a i svoj deo $500.000 nagradnog fonda. Windigo je dostigao 13-to mjesto na HLTV ljestvici, a SHiPZ zajedno s Valentin “poizon” Vasilevom su bili zvezde ovog tima.

CR4ZY Neil_M
HLTV.org

Neil “Neil_M” Murphyju je CR4ZY treći tim ove godine te je bio trener x-koma i Grayhounda pre nego što je potpisao ugovor za organizaciju. U CR4ZYju će se Neil_M ponovo sjediniti s EspiranTom, s kim je bio dio Imperiala u 2018-toj godini. Irski trener je nedavno napustio Grayhound Gaming, a s njima je sudjelovao na StarLadder Majoru u Berlinu gdje je ekipa napustila turnir u New Challengers Stageu. CR4ZY će pre DreamHack Rotterdama imati bootcamp na kojem će se pokušati pripremiti za predstojeći turnir.

Ekipa CR4ZY sada ima sljedeću momčad:

RsNestor “LETN1” Tanić
Rokas “EspiranTo” Milasauskas
Otto “ottoNd” Sihvo
RsLuka “emi” Vuković
Georgi “SHiPZ” Grigorov

Neil “NeiL_M” Murphy (trener)

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime