Želiš li zaigrati u nešto opuštenijoj atmosferi to možeš vrlo jednostavno učiniti na dva CSadria servera. Trenutno su u pogonu CS:GO Retakes server, Executes server i 1v1 Arena server, a s obzirom na ogroman interes igrača izgledno je kako ćemo u budućnosti otvoriti i novi CS:GO server. Tražiš li pak tim, suigrače ili samo društvo za igranje to možeš učiniti na CSadria Discordu i CSadria TeamSpeak serveru.

Evo kako možeš zaigrati na domaćim CS:GO serverima

Na naš CS:GO server možeš se spojiti na nekoliko različitih načina:

 1. Najjednostavniji način je da u ovom članku klikneš na koji se CS:GO server želiš spojiti. Klik će automatski pokrenuti CS:GO i odmah te ubaciti na server.
  1. CSadria Arena 1v1 server
  2. CSadria Retakes server
  3. CSadria Executes server
 2. Drugi način spajanja je da naše servere pronađeš u server browseru za igri. Čim kreneš upisivati imena servera trebao bi ih pronaći bez većih problema (Play > Browse Community Servers > CSadria)
 3. Posljednji način je upisivanje komande za spajanje i IP-ja u konzolu u igri. Nakon otvaranja konzole jednostavno upišeš:
  1. Arena 1v1 server – connect 91.241.53.16:27025
  2. Retakes server – connect 91.241.53.16:27015
  3. Executes server – connect 91.241.53.11:27015

Osim game servera tu su i CSadria Discord i TeamSpeak 3 serveri koje možeš koristiti kada igraš sa svojim društvom ili pak tražiš nekog za igranje. Otvorena je i mogućnost Tražim team gdje se možeš povezati sa svojim Steam računom te ostaviti svoje podatke za sve one koji traže nove igrače za svoj tim. Sve trenutno aktivne CSadria servere, kao i statistiku, možeš pronaći na našim stranicama pod tabom Serveri.

csgo server cs servers cs 1.6 servers

CSadria Executes server

Radi se 5v5 serveru na kojem će ekipa Terrora biti posložena tako da executea na neki site i za to će imati oko 40 sekundi. Smokeovi će biti automatski bačeni za Terror i bit će obaviješteni koji site executeaju. Plugin simulira pištolj runde, force buy, low buy, ali i standardne buyeve kako bi što vjerodostojnije simulirao uvjete u pravom meču.  Counter-Terrori bit će raspoređeni otprilike po defaultovima za određene mape. Igrači mogu koristiti !guns komandu kako bi odabrali oružja koja preferiraju, koji pištolj, koji rifle, itd.

Kada Terrori uspješno executeaju site, odnosno pobjede rundu strane se mijenjaju, a nakon svakih sedam rundi igrači će biti nasumično raspoređeni u timove. Statsi na serveru će se resetirati ponedjeljkom oko 23:00, a najbolji igrač tjedna dobiva sedam dana VIP-a besplatno.

SPOJI SE NA EXECUTES SERVER

CSadria Arena 1v1 server

Osim zabave protiv domaćih igrača putem Arena 1v1 i Retakes servera možete unaprijediti vlastitu igru. Arena 1v1 pomoći će vam da poboljšate aim i duele na za to posebno napravljenim mapama. Možete birati između određenog broja riflea koje želite koristiti. Cilj je jednostavan, eliminirati protivničkog igrača u zadanom vremenu.

SPOJI SE NA ARENA 1v1 SERVER

CS servers

CSadria Retakes server

Retakes CS:GO server pomoći će vam uvježbavati obranu i zauzimanje bombsitea. Ukratko, ekipa terorista se na samom bombsiteu stvori s postavljenom bombom koja se najčešće nalazi u “default” poziciji, dok drugi tim Counter-Terorista ima cilj uzeti bombsite u svoje ruke i defuseati bombu prije isteka vremena od 40 sekundi.

Igrači mogu sami birati žele li igrati AWP i rifle ili samo rifle te koji m4 žele koristiti, no ne mogu izabrati stranu i poziciju na kojoj će se spawnati. Tijekom jedne mape timovi će se više puta izmijeniti, a kada CT osvoje rundu prijeći će na T stranu.

SPOJI SE NA RETAKES SERVER

CS:GO server

Postoji mogućnost otvaranja novih CS servera

Uvijek razmišljamo o otvaranju novih CS servera za domaće igrače, no to će ponajviše ovisiti o interesu igrača. Trenutno razmatramo brojne zanimljive modove, a vi na svoje favorite možete poslati u Facebook komentare, inbox ili nekome od admina na našim serverima.

grafika: titalium

7 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime