Nakon prva 2 uspiješno odrađena kupa dosao je red na treći, iako smo u svakom sljedečem kupu imali sve manje i manje natjecatelja, uspijeli smo ih sakupiti 8 uz još 2 koja se nisu check-inala. Bracket je izgledao ovako :

bracket

Kup je počeo uz tradicionalna ali ipak minimalna kašnjenja, prvo kolo je večinom imalo jednostrane mečeve osim jednog, Kancer Strike se dobro namučio na bi napokon stigao do pobijede nad CROHQ 16:14 u  napetom meču punom neizvjesnosti.
GIANT5 su svoju pobijedu ostvarili protiv DeagleLegends u veoma jednostranom meču na de_overpass gdje  nažalost DeagleLegends nije uspio obraniti rezultat iz prošlog kupa gdje su bili treći.
Revo7 je u prvom kolu možemo i reći iznenadio rezultatom protiv mouzkingsa za koje su kao zamijene igrali crusader i cvix , dobili su ih 16:4 na de_dust2 u veoma jednostranom meču.
Polufinalni mečevi su ponudili malo zanimljivije mečeve, prvi je bio rematch na overpass izmedu GIANT5 i Kancer gdje je GIANT5 opet obranio ulogu favorita sa rezultatom 16:6. U ovom meču Kancer je predvodio iznenađujuče dobar Masa i njegov awp također, ali niti 25 fragova nisu bila dovolja na carrya svoju ekipu prema boljem rezultatu.

Drugo polufinale je ponudilo jako zanimljiv meč izmedu Revo7 i Team Rage koji je završio jako gustim rezultatom 16:14 za Revo7.
Pri rezultatu 14:14 Revo  je uspio uzeti eco rundu te povesti 15:14, u zadnjoj rundi meča team rage je imao 3v1 situaciju, ali nisu se dobro postavili sto je sjajnom dogmi dopustilo da ih ubije 1 po 1 te da uzme tu rundi za 16:14 i da završi meč sa ukupno 35 fragova.

Bilo je vrijeme za finale između ekipa Revo7 i GIANT5 , ekipe se jako dobro poznaju , znaju koje mape suprotni tim zna igrat, ali i koje nezna. Na kraju smo završili na neutralnom terenu mape de_nuke.
Naravno treba spomenuti da su za Revo7 igrali Tinko i brcho kao zamijene, a za tim GIANT5 je igrao poznati baiter flegma.
Meč je krenuo, nož je dobila ekipa GIANT5 te su izabrali ct stranu gdje su nanizali 7 rundi zaredom, no ekonomiju nisu dovoljno učvrstili te su u sljedećih 7 rundi išli čak 3 puta eco što je dalo Revu priliku da ih dostignu, rezultat na halfu je bio 10:5 za GIANT5 što je prihvatljiv rezultat za obje strane.
U drugom halfu pistol runda je bila od velikog utjecaja te bi onome tko ju uzme dala veliki korak ka pobijedi, ekipa Revo je uzela taj pistoj  te napravila velik korak ka izjedačenju rezultata. No nije sve tako bajno krenulo u drugoj, ekipa GIANT5 je kroz stepenice došla do doljnjeg sajta te uz puno panike i napucavanja uzela eco drugu rundu, što je značilo da je sada red na Revo da idu 2 puta zaredom eco, što ih je bacilo u 7 rundi zaostatka i ukupnim rezultatom 13:6.
Sljedeće 3 runde otišle su u korist GIANT5-a 2:1 te je rezultat bio 15:7 kada je dogma izvukao 2v1 te spasio Revo od ranijeg poraza.
Revo je tada stisnuo, sve su imali pod kontrolom sljedeće 4 runde, napetost je rasla kod oba tima, Revo se uspio vratit na 15:12 te su ostali 4v2 u njihovu korist i imali su kontrolu oba sajta, duo iz ekipe GIANT5 se odlučio na doljnji sajt, makar na plant u smoke za pare u sljedećoj rundi, shiney je pao u ventu , pa je ostalo na 3v2, smoke je bačen i plantana je bomba , ekipa Revo je bila u poziciji da treba  organizirati re-take što im nije pošlo za rukom te je duo iz GIANT5-a izvukao rundu i time odnio pobijedu rezultatom 16:12.

Tablica bodova izgleda ovako :

 

tablica

Tablica postaje zanimljiva, GIANT5 i Team Rage su osigurali prolaz, dok  za ostala 3 mjesta ima dosta timova u utrci, Fapsters, DeagleLegends, Revo7, Mouzkings, Short Reflex imaju velike šanse biti u top5 , pa čak i Kancer ima šanse ako dode do finala ako par od navedenih timova ne dobiju nikakve bodove, sljedeći kup ce biti jako važan za sve.

A sada kao i prošli put donosimo vam infografiku kupa gdje možete vidjet statistiku najboljih igrača.

image

2 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime