CSHR Championship 2

Tablica nakon prvog tjedna lige!

Prošli tjedan je započela druga sezona CSHR Championshipa, odigralo se 9 mečeva i bilo je dosta zanimljivog „kantera“. Igrala su se dva kola u četvtak s četiri meča, te u nedjelju s 5 mečeva.

Prvog dana lige već smo mogli vidjet meč između dva top Hrvatska tima, Giant5 i GameTime. Giant5i na krilima Mariooha i Gr4vitya su otvorili prvo kolo pobjedom nad GameTimeom od 16:4 (de_inferno). Drugi meč je bio između dva mix tima DJECAKA i uber noobsa, koji „na papiru“ imaju individualno ponajbolje igrače u ligi, meč je bio prilično jednostran i završio je pobjedom  DJECAKA od 16:3 (de_cache). Sljedeći meč je bio između Rewinda i Primetimea, ekipa koja je iznenadila mnoge kvalificirajući se za ovu ligu, pobjedu je odnio Rewind s 16:9 (de_cache) uz solidan otpor Primetimea! Zadnji meč prvog kola se igrao između elite.clana i R5. Elite.clan je spoj veterana Hrvatskog „kantera“ Flegme i anakina, dva mlada igrača bonesa i fesha, te dva „odbačena“ igrača Calipha (ex Team Croata/Lege) i brkija (ex Giant5). Pobjedu od 16:12 (de_cache) je odnjela ekipa Random5!

Giant5 – GameTime 16:4 (de_inferno)
DJECACI – uber noobs 16:3 (de_cache)
Rewind – PrimeTime 16:9 (de_cache)
elite.clan – R5 12:16 (de_cache)

Drugog dana lige smo vidjeli mnogo zanimljivih mečeva. Drugo kolo smo započeli mečem između Rewinda i uber noobsa, a meč je završio pobjedom uber noobsa koji na krilima Neura i Dogme slavili 16:8  (de_cobblestone). Drugi meč je bio između elite.clana i GameTimea, po mnogima najzanimljiviji meč večeri radi impresivnog „comebacka „ od strane GameTimea, a završio je 15:15 (de_cache)! Sljedeći meč je bio između R5 i Giant5a, koji su na krilima Mariooha došli do druge pobjede u ligi s rezultatom od 16:7 (de_dust2). Predzadnji meč je bio između PrimeTimea i DJECAKA,a završio je s pobjedom  DJECAKA od 16:11 (de_dust2), a najzaslužniji za tu pobjedu je bio kole s impresivnih 36 fraga! Zadnji meč nedjelje večeri je bio između Giant5a i Primetimea, kojeg su Giant5i dobili s 16:13 (de_dust2), te su s ovom pobjedom zasjeli na prvo mjesto CSHR Championship lige!

Rewind – uber noobs 16:8 (de_cobblestone)
elite.clan – GameTime 15:15 (de_cache)
R5 – Giant5 7:16 (de_dust2)
Primetime – DJECACI 11:16 (de_dust2)
Giant5 – Primetime 16:13 (de_dust2)

To su bili mečevi od prošlog tjedna, a zabava se već nastavlja sutra s mečevima između Giant5a i uber noobsa u 19 sati, DJECAKA i GameTimea u 20 sati, elite.clana i Primetimea u 21 sati, Rewinda i R5 u 22 sata, te završava s Rewindom i GameTimeom u 23 sata!

Za sve ostale informacije i novosti pratite našu facebook stranicu.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime