Grčki će se event održavati od 7. do 10. rujna na otoku Mykonosu, gdje će 8 ekipa odmjeriti snage u borbi za $235,000 nagradni fond.

U kojoj bi se grupi nalazi pobjednička momčad?

Grupa A:  Gambit,  Heroic,  mousesports,  SK

Grupa B:  BIG,  EnVyUs,  Liquid,  Virtus.pro

Među favoritima nalazimo ekipe poput SK-a i Gambita sa svjetskim zvijezdama Marcelom „coldzera“ Davidom, Daurenom „AdreN“ Kystaubayevom te Mihailom „dosia“ Stolyarovom koji čine obje ekipe interesantnim i daju im nekakav X faktor. Bit će bez sumnja zanimljivo vidjeti mogu li dovesti svoje ekipe do cilja, ono što nisu uspjeli prošlog vikenda u Malmou. Unatoč naslovu favorita zasigurno im neće biti lak put do pobjede zbog sudjelovanja ekipa poput BIG-a, EnVyUsa i Heroica, koji nam svi žele pokazati da još uvijek pripadaju vrhu CS-a.

Poljski tim Virtus.pro pod ogromnim je pritiskom zbog svojih upitnih rezultata nedavno posebno nakon sudjelovanja na Dreamhack Malmou, gdje su poljske zvijezde završile na zadnjem mjestu od ukupno njih 16. Poljska bi škvadra trebala nekako pronaći način na koji će moći podići svoju igru da bi izbjegla promjene u timu. Internacionalna momčad koja se nalazi u teškoj situaciji jest mousesports, pogotovo nakon lošeg nastupa na Dreamhacku.

O formatu

Event će se održavati u double-elimination group formatu gdje će se svi mečevi, osim onih prvog dana, igrati kao BO3. Iz svake će grupe dvije ekipe proći u playoff, koji će biti single-elimination BO3, dok će se  finalni meč odigrati kao BO5.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime