CSadria u novu godinu kreće s novim projektima i suradnjama, zbog čega smo se odlučili proširiti svoj tim! Želiš li raditi na razvoju domaće esport scene te se profilirati za budući posao u esport industriji ovo je prava prilika za tebe.

CSadria je prepoznata kao baza talenata regionalne esport scene

Vip Adria League, NEST LAN, CSadria Championship i CSadria Challenge, Esports Meetup Zagreb i Split, Counter i Dota PIT, samo su neki od projekata na kojima su prošle godine radili članovi CSadria tima, a za ovu godinu planiramo još više projekata i noviteta.

Trenutno smo u fazi redizajna portala, već je najavljen CSadria Circuit, a tu su i pripreme za LAN turnir, kao i sasvim novi projekti. Vodimo nekoliko community servera, a tu su i CSadria TeamSpeak i Discord. Glavni cilj i dalje ostaje razvoj domaće esport scene, kako igrača i timova, tako i svih onih ljudi koji to omogućavaju. Zato tražimo nove suradnike koji će nam pomoći podići priču na novu razinu.

CSadria zvone
foto: CSadria

Novinari, grafičari, administratori – sve pozicije su otvorene!

Prijave za sve pozicije su otvorene: novinari, grafičari, casteri, administratori i streameri. Ono što očekujemo od vas je ažurnost, poštovanje, snalaženje u timskom radu i dobru komunikaciju. Odgovorit ćemo na sve valjane prijave u najkraćem mogućem roku, prvi krug prijava završava 1.3.2018. u 12:00.

Prijave naslova “Suradnik” se šalju na csadria@csadria.org, a trebaju sadržavati sljedeće:

  1. Ime i prezime
  2. Nickname
  3. Dob
  4. Steam profil
  5. Pozicija za koju se prijavljujete
  6. Primjer vašeg rada ovisno o poziciji (tekst, grafika, video, komentar)
  7. Nekoliko rečenica koje će upotpuniti vašu prijavu ili što vas izdvaja od ostalih

CSadria funkcionira kao zajednica igrača i svi poslovi obavljaju se na volonterskoj bazi. U slučaju suradnje na pojedinim projektima, ovisno o projektu, rad se honorira. Međutim, rastom regionalne esport scene sve je veća potreba za kvalitetnim kadrom, a samim time i veća je mogućnost zarade.

CSadria Baro Jurich
foto: HLTV.org

Zašto bi postao dio CSadrie?

U esport industriji sve je veća potreba za kvalitetnim kadrom, a on se može stvoriti samo s iskustvom rada na vezanim projektima. Bilo da se radi o pisanju vijesti ili organizaciji LAN turnira, potrebna su specifična znanja koja se ne mogu steći na niti jedan drugi način nego iskustvom. CSadria nudi upravo to, mogućnost stjecanja specifičnih znanja koja su često preduvjet u zapošljavanju u esport industriji.

Upravo su casteri kovani u CSadriji komentirali Vip Adria League, a neki su pronašli posao i u prvim esport tvrtkama u Hrvatskoj. Naši administratori su bili dio tima koji je odrađivao LAN finale Vip Adria League, a čitava CSadria ekipa je u suradnji s H18 Megastoreom organizirala CSadria Championship powered by H18. Organizacijski i produkcijski najbolje organizirani poluprofesionalni LAN turnir na ovim prostorima. Novinari koji su pisati počeli upravo na ovom ili srodnim portalima danas pišu za HLTV.org i Index.hr.

CSadria Championship
foto: CSadria

Želiš li postati dio CSadria tima te se profilirati na domaćoj esport sceni prijavi se s primjerom svoga rada. Prvi krug natječaja otvoren je do 1. ožujka u 12:00. Po primitku i razmatranju prijave odgovorit ćemo svim prijavljenima u vezi idućih koraka. Što čekaš?

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime