Kao što smo i najavili, Arena i Retakes serveri prebačeni su na novu lokaciju i opet možete na njima igrati. Statsi se resetiraju svakog ponedjeljka, a najbolji igrač dobiva VIP-a na tjedan dana.

CSadra Serveri

CSadria serveri prebačeni su na Fragnet.net, a trenutno su dostupna dva najpopularnija moda – Arena i Retakes. Evo kako na njima možeš zaigrati:

 1. Najjednostavniji način je da u ovom članku klikneš na koji se CS:GO server želiš spojiti. Klik će automatski pokrenuti CS:GO i odmah te ubaciti na server.
  1. CSadria Arena 1v1 server
  2. CSadria Retakes server
 2. Drugi način spajanja je da naše servere pronađeš u server browseru za igri. Čim kreneš upisivati imena servera trebao bi ih pronaći bez većih problema (Play > Browse Community Servers > CSadria)
 3. Posljednji način je upisivanje komande za spajanje i IP-ja u konzolu u igri. Nakon otvaranja konzole jednostavno upišeš:
  1. Arena 1v1 server – connect 185.62.205.73:27015
  2. Retakes server – connect 185.62.205.72:27015

Osim game servera tu su i CSadria Discord i TeamSpeak 3 serveri koje možeš koristiti kada igraš sa svojim društvom ili pak tražiš nekog za igranje.

CSadria VIP

Svim igračima koji su imali VIP prije prebacivanja servera VIP će biti produžen još 14 dana, sedam zbog nedostupnosti servera i još dodatnih sedam, kao što smo i obećali. Uživajte!

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime