Ovog vikenda igra se finale četvrte sezone CSadria Clan Championshipa powered by A1. Kao i za regularni dio sezone, i za online doigravanje spremili smo Pick’em Challenge kojeg mogu igrati naši pratitelji i osvojiti nešto u ova teška vremena.

Pick’em Challenge za online doigravanje Clan Championshipa

Budući da doigravanje ima znatno manji broj mečeva od SWISS lige, odlučili smo promijeniti pravila izazova. U prvom kolu doigravanja, moći ćete pogađati pobjednike mečeva, kao i točan rezultat istih. Ako pogodite pobjednika, dobit će te jedan bod, a ako uspijete pogoditi i točan rezultat meča, dobivate dodatnih dva boda (maksimalno 3 boda za jedan meč).

Natjecatelji koji uspiju predvidjeti točni poredak timova na kraju turnira dobit će po tri boda za svaki točan odgovor:

1. Prvo mjesto – 3 boda
2. Drugo mjesto – 3 boda
3. Treće mjesto – 3 boda
4. Četvrto mjesto – 3 boda

Drugi način na koji možete osvojiti bodove jest da pogodite top fraggera online doigravanja. Ako igrač kojeg navedete na kraju natjecanja je u top3 najboljih fraggera, vi dobivate bodove:

1. Naveden igrač je top1 – 8 bodova
2. Naveden igrač je top2 – 6 bodova
3. Naveden igrač je top3 – 3 bodova

Isto pravilo vrijedi i za igrače koji će uspjeti oslijepiti najveći broj protivnika. Ako igrač kojeg navedete na kraju natjecanja je u top3 gledajući enemies flashed statistiku, vi dobivate bodove:

1. Naveden igrač je top1 – 8 bodova
2. Naveden igrač je top2 – 6 bodova
3. Naveden igrač je top3 – 3 bodova

Maksimalan broj bodova koja jedan natjecatelj može osvojiti je 34, a ako imamo neriješenu situaciju što se tiče bodova, usporedit ćemo SWISS Pick’em Challenge rezultate tih igrača. Pobjednik ovog Pick’em Challengea osigurat će CS:GO item u vrijednosti od 50€. 

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime