Nakon dugo vremena naš portal csadria.org dobio je novi izgled. Osvježili smo dizajn, stranicu učinili preglednijom i jednostavnijom za korištenje, a učitavanje bržim. Pritom smo zadržali sve funkcije koje najviše koristite, kao što su rang lista, tražim tim te pretraživanje servera. Svjesni smo da postoje još neki detalji koje se ne prikazuju pravilno na portalu, ali uskoro će biti uklonjeni.

S naslovnice jednostavno pristupite svemu što vas zanima

Nova naslovnica csadria.org portala omogućava vam da brzo i lako pristupite svemu što vas zanima. Najveći dio naslovnice zauzimaju vijesti, ali na gornjem izborniku i onom sa strane moći ćete pronaći sve funkcije, kao što su CSadria serveri, turniri, službeni Twitch.tv kanal, tražim tim i drugo. Na naslovnici se nalaze i naši službeni profili na društvenim mrežama gdje redovito možete pratiti sva najvažnija zbivanja i novosti.

Novi izgled dobila je i tražim team opcija, koja je sada puno preglednija. Klikom na ime igrača otvorit će se datelji koje je napisao, a igrače možete sortirati prema svim navedenim kriterijima.

trazim tim csadria

 Na portalu postoje i oglasi, gašenjem Adblocka podržavate naš rad

Na naslovnici, ali i ostalim stranicama na portalu aktivirani su oglasi. Neće se pojavljivati preko cijele stranice niti vas ometati pri korištenju iste. Trenutno iskorištavamo predviđene oglasne prostore u dizajnu kako bi imali jasne podatke o njihovom učinku. U skorijoj budućnosti te će oglase zamijeniti oni naših partnera i sponzora, bez da naštetimo dizajnu i funkcionalnosti portala. Jednostavnim gašenjem Adblocka i sličnih dodataka podržavate naš rad i rad onih koji podržavaj u i ulaži u domaću esport scenu.

csadria adblock

Sve funkcije na csadria.org portalu su besplatne, zahvaljujući mukotrpnom radu suradnika volontera. Za natjecanje na eventima u našoj organizaciji ne postoje kotizacije ili su vrlo niske. Sva sredstva ulažu se u daljnji razvoj čitavog projekta te pokrivanje osnovnih troškova.  Za sve one hrabrije, postoji i mogućnost donacija.

Novi dizajn portala, samo jedan u nizu projekata

Aktivno radimo na organizaciji CSadria Clan Championshipa, regionalne esport lige vrijedne više od 20 tisuća kuna, čija će se LAN završnica odigrati u Clan Gaming centru u Splitu. Prvi kvalifikacijski kup za CSadria Clan Championship održava se u subotu 24. veljače i još se stignete prijaviti. Nakon završetka lige nastavit ćemo s tjednim i mjesečnim kupovima te sudjelovati u organizaciji drugih esport i CS:GO evenata. Želite se li se pridružiti CSadria timu te aktivno raditi na razvoju regionalne scene, prijave su otvorene.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime