Skupite ekipu i pripremite timove jer u ožujku kreće CSadria Clan Championship, online liga s LAN završnicom u Clan Gaming centru u Splitu. Osigurani nagradni fond trenutno iznosi 20 tisuća kuna i hardware, a to je tek početak.

Clan Gaming i CSadria predstavljaju CSadria Clan Championship

Od previše priče i obećanja nema kruha pa smo ponovo preuzeli stvari u svoje ruke. CSadria i Clan Gaming vam predstavljaju CSadria Clan Championship, regionalnu CS:GO ligu čija će se završnica odigrati u Clan Gaming centru u Splitu, jednom od najmodernijih gaming centara u ovom dijelu Europe.  Radi se o drugoj sezoni CSadria Championshipa održanog prošle godine gdje je u napetom finalu na kraju slavila ekipa RESISTANCE. Ovaj put idemo još bolje i još jače.

Osam timova će svoje mjesto u ligi izboriti kroz dva kvalifikacijska kupa, koja će se igrati u subotu 24. veljače i 3. ožujka. Tjedan dana kasnije počet će online dio lige koja će se igrati u best-of-one swiss formatu u pet kola tijekom ožujka, a četiri najbolje ekipe osigurat će svoje mjesto na LAN završnici 31. ožujka. Ovisno o ekipama u ligi, termine odigravanja mečeva ćemo naknadno uskladiti, plan je odigravanje dva kola tjedno, jedno radnim danom te jedno vikendom. Sve mečeve moći ćete pratiti na CSadria Twitch kanalu, kao i na Facebook stranici.

Kvalifikacije #1 : 24. veljače 14:30
Kvalifikacije #2 : 3. ožujka 14:30
Online liga: ožujak
LAN finale: 31. ožujka

Nagradni fond: 20 000 kuna i hardware nagrade

PRIJAVE ZA PRVI KVALIFIKACIJSKI KUP SU OTVORENE

Detalji o nagradnom fondu i distribucija biti će objavljeni naknadno.

Pravila CSadria Clan Championshipa

 • Turnir je osmišljen za timove iz Adria regije, tri igrača moraju imati prebivalište neke od zemalja iz Adria regije (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija, Srbija), a preostala dva igrača i prijavljene zamjene moraju imati državljanstvo jedne od navedenih zemalja.
 • Igrači s aktualnim CS:GO VAC, ESL, FACEIT ili drugim banom ne mogu prisustvovati kvalifikacijama, igrati ligu niti LAN
 • Igrači s manje od 500 sati CS:GO-a ne mogu prisustvovati kvalifikacijama niti igrati ligu niti LAN (zabranjeno je igranje sa smurf accountovima)
 • Timovi koji su osigurali mjesto u ligi nakon prvog kvalifikacijskog kupa ne mogu se natjecati u drugom kvalifikacijskom kupu
 • Molimo timove koji ne planiraju doći na LAN završnicu da se ne prijavljuju
 • Sudjelovanje u kvalifikacijama je besplatno, timovi koji osiguraju nastup u ligi simboličnom će kotizacijom potvrditi svoj eventualni dolazak na LAN završnicu u Splitu
 • Komunikacija s timovima odvijat će se na CSadria Discordu

Detaljna pravila objavit ćemo naknadno, prije prvog kvalifikacijskog kupa te će sadržavati sve detalje i odgovore na sva vaša pitanja.

Zahvaljujući Clan Gamingu FPS neće biti problem

Jedan od najmodernijih gaming centara jugoistočne Europe smješten je u Splitu, na Trgu Hrvatske Bratske Zajednice 3. LAN završnica CSadria Clan Gaming Championshipa igrati će se u zvučno izoliranim boothovima, a FPS sigurno neće predstavljati problem.

Clan Gaming konfiguracije za LAN:

 • Procesor Intel Core i7 7700 3,6GHz, 8MB, LGA 1151
 • KINGSTON 8GB 2666MHz DDR4 CL16 DIMM 1 Rx8HyperX FURY Black
 • Grafička MSI GF GTX 1070 Armor OC, 8GBGDDR5X, DX12
 • Monitor LED 24″ BENQ XL2411Z-3D, 1ms, Full HD, 144Hz

csadria clan championship booth

Igrači će moći donijeti vlastitu periferiju iako će tipkovnice, miševi i slušalice biti dostupni u Clan Gamingu. Uz odlične mašine u sklopu centra nalazi se i pizza/bar te će igračima na LAN-u biti osiguran obrok, a u prostorijama centra posjetitelji će uz svu ponudu moći pratiti i mečeve te se družiti s igračima.

Cilj CSadria Clan Championshipa je razvoj regionalne CS:GO scene koje je nakon završetka dvije regionalne lige pomalo utihnula. Nova CS:GO sezona je počela i vrijeme da se vratimo za kompove. Ligu smo najavili na vrijeme kako bi se zainteresirani timovi mogli pripremiti. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na našim adminima na CSadria Discordu. Za sve novosti vezane uz CSadria Clan Championship pratite Clan Gaming Facebook stranicu, kao i naš web. Dobro se pripremite, uskoro otvaramo i prijave.

Za sve poslovne prijedloge i upite možete se obratiti na leonardo@csadria.org ili info@clanesport.com.

3 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime