Otvorili smo prijave za CSadria Clan Championship, drugu sezonu regionalnog natjecanja vrijednog više od 20 tisuća kuna s LAN završnicom u Clan Gaming centru u Splitu.

>>Kreće CSadria Clan Championship

Prvi kvalifikacijski kup će se održati u subotu 24. veljače s početkom u 14:30, a drugi tjedan dana kasnije 3. ožujka u istom terminu. Prijave će biti otvorene do pola sata prije početka kupa (24. veljače, 14:00), check-in kreće odmah i traje 20 minuta, a late sign-up odmah nakon check-ina, odnosno 10 minuta prije početka kupa (24. veljače, 14:20).

Kvalifikacijski kupovi će se igrati na ESL platformi zbog lašeg administriranja te pravednijeg formata natjecanja za timove.

Kupovi će se igrati u best-of-one, double-elimination formatu, a četiri najbolje ekipe iz svakog kupa osigurat će svoje mjesto u ligi. Iskoristit ćemo mogućnost seedanja ekipa na temelju nedavnih uspjeha igrača te rezultata prve sezone CSadria Championshipa. Timovi i igrači koji se u prvom kupu kvalificrali za ligu, ne smiju se prijavljivati i natjecati u drugom kupu.

Apeliramo na kapetane timova da prilikom prijava ekipe poštuju smjernice i pravila jer će u protivnom biti diskvalificrani s natjecanja.

Sve ekipe koje se kvalificiraju za ligu će simboličnom participacijom u iznosu od 200 kuna (27 eura) potvrditi eventualni dolazak na LAN završnicu u Splitu. Ako se nećete moći natjecati u slučaju da izborite mjesto na LAN završnici, najbolje je da ekipu ne prijavljujete.

PRIJAVE ZA CSADRIA CLAN CHAMPIONSHIP KVAL. #2

Tražite li igrače ili tim s kojim bi se natjecalni na reigonalnim CS:GO turnirima provjerite Tražim team opciju i ostavite svoj oglas. Registracija nije potrebna.

1 KOMENTAR

  1. […] više od 20 tisuća kuna, čija će se LAN završnica odigrati u Clan Gaming centru u Splitu. Prvi kvalifikacijski kup za CSadria Clan Championship održava se u subotu 24. veljače i još se st… Nakon završetka lige nastavit ćemo s tjednim i mjesečnim kupovima te sudjelovati u organizaciji […]

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime