CSadria i Clan Gaming zajedno s A1 Hrvatska donose vam CSadria Clan Championship powered by A1, četvrtu sezonu turnira u CS:GO-u na kojem će se timovi imati priliku boriti za nagradni fond od minimalno 30.000 kuna. Naoštrite noževe i ispolirajte podloge jer ni 2020. neće proći bez ovog turnira.

CSadria Clan Championship powered by A1

Ova sezona CSadria Clan Championshipa sa sobom donosi i ogromne promjene što se tiče regularnog online dijela te LAN završnice u Splitu. Sva četiri kvalifikacijska kupa bit će otvoreni za čitavu regiju, a odigrat će se na FACEIT platformi. U prošloj sezoni su Juggernauts (tadašnja Akopalipsa) osigurali  prvo mjesto i nagradu od €2000, a hoće li se ekipa kvalificirati i obraniti svoju titulu saznat ćemo početkom travnja kada će se igrati i LAN finale lige.

AKOPALIPSA CSadria Clan Championship
Prvaci treće sezone CSadria Clan Championshipa – Akopalipsa

Sustav natjecanja CSadria Clan Championship powered by A1

Regionalni timovi imat će četiri prilike da se kvalificiraju za četvrtu sezonu CSadria Clan Championshipa. Kvalifikacijski FACEIT kupovi igrat će se kao BO1 single elimination mečevi, dok će odlučujući polufinalni mečevi biti odigrani u Best of 3 formatu. Sve regionalne ekipe koje zadovoljavaju pravila moći će se besplatno prijaviti i igrati kvalifikacijske kupove za CCCS4.

U sastavljanju timova nema ograničenja osim da minimalno 3 igrača aktivnog rostera moraju imati trenutno prebivalište u jednoj od država Adria regije. Ostali igrači aktivnog rostera i prijavljene zamjene moraju imati državljanstvo jedne od država Adria regije.

  • Adria kvalifikacije #1 – 29.2.2020
  • Adria kvalifikacije #2 – 1.3.2020
  • Adria kvalifikacije #3 – 7.3.2020
  • Adria kvalifikacije #4 – 8.3.2020

Regularan (online) dio Championshipa

Format koji ćemo koristiti u četvrtoj sezoni Championshipa je Swiss s malim promjenama – eliminacijski i mečevi za prolazak bit će odigrani u BO3 serijama, dok će se ostale runde igrati u BO1 formatu. Od osam timova, četiri će napredovati na LAN završnicu u Splitu i imati šansu osigurati svoj dio nagradnog fonda.

LAN završnica CSadria Clan Championship powered by A1

Clan Gaming centar u Splitu bit će domaćin i četvrte sezone CSadria Clan Championshipa. Tražili ste – dobili ste, LAN završnica trajat će dva dana (04.04 – 05.04.2020), a svi mečevi bit će Best of 3 u double elimination formatu. Sve online runde bit će prenošeni na CSadria Twitch kanalu, a finale osim na Twitchu možete i uživo pogledati u Clan Gamingu.

Uskoro donosimo i više detalja o prijavama na turnir! 

5 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime