Ovog vikenda čeka nas finale CSadria Challengea za 10. mjesec! Imali smo vrlo izjednačene tjedne kupove bez ijedne dominantne ekipe, što je dovelo do situacije da nemamo očitog favorita, već nekoliko njih.

Nema favorita, ali ni underdoga

Prošlo je par zanimljivih mjesečnih kupova, no nijedan tim nije pokazao dominaciju. Zanimljivo je spomenuti da su svi natjecatelji osim tima Gamezone tijekom mjesečnih kupova izgubili od nekoga tko nije završio u mjesečnom finalu. Tako je Sent1neL ispao već u osmini finala prvog kupa od tima ljubkite, krb od tima okej, Ai od tima Genocide, a slovenski rewind bio je koban za Cmate.
Valja također spomenuti da iako su timovi krb i Gamezone na istom broju bodova, krb je bio bolji u međusobnom omjeru što ih stavlja na prvo mjesto!

 

# Bodovi Natjecatelj
1 140   krb
2 140   Gamezone
3 125   cmate
4 100   Sentinel
5 85   Ai

krb – c00lins, bajovic, genius, Dk,Boza

Gamezone – Malware, OlR, cerber, sener1, alke

Cmate – madenn, DZEv, sarenii, SKRBAE, nisker

sentinel – dulke, dzile, kris, heron, skipper

Ai – ch1wie, aky, archer, zam1, n1kola

 

Detaljnije rezultate i tijek mjesečnih kupova možete provjeriti ovdje :

>>> CSadria Challenge #17 – Izvještaj

>>> CSadria Challenge #19 – Izvještaj

>>> CSadria Challenge #20 – Izvještaj

Format natjecanja

Mjesečni se finale igra prema step-ladder principu. Ovisno o broju bodova koje su ekipe skupile tijekom prošla tri kupa, imat će lakši ili teži put do titule mjesečnog pobjednika. Ekipa s najviše bodova mora odigrati samo jedan, dok posljednja ekipa čak 4 meča. Mečevi se igraju BO1  sa standardnim VETO sistemom, dok je finale BO3!  Ovomjesečni step -up ladder izgleda ovako :

natjecanja csgo, counter natjecanja, counter-strike kupovi, domaći cs kupovi, lanovi, csgo lan

 

Stream mjesečnog finala počinje u 19:00 – ukoliko ne dođe do kašnjenja. Nažalost, ovaj put strimamo samo najbolje, tj. samo finale koje će biti BO3. Vidimo se na Twitch kanalu CSadria zajednice!
Pravilima možete pristupiti OVDJE

 

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime