Nakon velikog broj kupova i liga možemo zaključiti da je ovo bila zaista izvrsna godina za CS u regiji. Bilo je tu svačega, od CSadria Clan Championshipa, do dvije sezone A1 Adria Lige i podosta lokalnih turnira. Kako se bliži kraj godine dolazi i sezoni CS događaja, a za kraj dobre godine CSadria u suradnji s Acerom donosi vam još jedan turnir – nek’ ide život! Izvadite ružne veste, upalite blagdansku rasvjetu oko računala, Mariah Carey (ili nešto drugo) na zvučnike, i pripremite se za Acer Predator kup!

Acer Predator kup

Acer Predator kup biti će dvodnevni online kup koji će se igrati na FACEIT platformi. Prvi dan kupa (28.12 – subota) odigrat će se kvalifikacije koje će biti dostupne za igrače iz Adria regije (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Kosovo i Albanija). Dvije najbolje ekipe iz ovih kvalifikacija osigurat će svoje mjesto na Acer Predator kupu, gdje ih čekaju dva prethodno pozvana tima koji su među najboljima u regiji.

Drugi dan kupa (29.12 – nedjelja) bit će popraćen streamom na CSadria Twitch kanalu koji će komentirati naši talentirani CS:GO casteri. Pobjednik kvalifikacija i drugoplasirana momčad će biti 3. te 4. seed, a oni će u polufinalu igrati protiv dvije pozvane ekipe. Nagradni fond za Acer Predator kup iznosit će €500 i cijeli iznos će završiti u džepovima pobjednika kupa.

Acer Hrvatska dijeli dva Nitro 5 laptopa

Iz Acera su iskoristili ovu priliku za najavu njihove nagradne igre u kojoj će u blagdanskom duhu podijeliti dva Acer Nitro 5 laptopa sretnim dobitnicima. Radi se o odličnom gaming laptopu koji ima sljedeće specifikacije – 15,6/FullHD-IPS/AMD Ryzen 5-3550H/8GB RAM/S512GB SSD/AMD 560X-4GB. Nije loše za kraj godine, zar ne?

Acer Predator Nitro 5

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, trebate najprije pratiti Acer Hrvatska/Acer Srbija Instagram profil. Acer će uskoro objaviti post koji trebate lajkati, a nakon toga vam samo ostaje da sačekate početak nove godine i vijesti o pobjednicima. Jedan laptop pripast će sretnom dobitniku iz Hrvatske, a drugi dobitniku iz Srbije.

Detalje o pozvanim ekipama i prijavi na Acer Predator kup donosimo uskoro! 

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime