Nakon što smo objavili najavu za Acer Predator kup, od danas znate i da su kvalifijacije za sve zainteresirane – otvorene! Za kup se možete prijaviti već sada, samo trebate slijediti informacije u ovom tekstu.

Kvalifikacije za Acer Predator kup

Acer Predator kup odigrat će se na FACEITu, a prvoga dana igraju se kvalifikacije. Sve države iz naše regije imaju prava sudjelovati na turniru, a za kvalifikacije se možete prijaviti do samog početka turnira (28.12 – 13:55). Ipak, prepuručujemo da to napravite nešto ranije, za svaki slučaj.

Prvih nekoliko rundi bit će odigrano u BO1 formatu, a odlučujuća polufinala će biti BO3. Finale kvalifikacija koje će utjecati na seed timova na turnir će isto kao i prve runde biti BO1. Obje ekipe koje stignu do finala igrat će na Acer Predator kupu u nedjelju. Acer Predator kup igrat će se u Single elimination BO3 formatu, a pobjednici istog osigurat će cijeli nagradni fond koji iznosi €500. Na kvalifikacije se možete prijaviti putem sljedećeg linka:

Acer Predator kup kvalifikacije – (28.12 – 14:00) (Hrvatska, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Albanija i Slovenija)

Za sve one koji su željni ovih blagdana zgrabiti novi Acer Nitro laptop, Acer organizira nagradnu igru u kojoj dijeli dva Nitro 5 laptopa, jedan na teritoriju Srbije te jedan na teritoriju Hrvatske. Kako biste imali šansu osvojiti jedan od ovih laptopa, pratite Acer Hrvatska/Acer Srbija profil na Instagramu gdje ćete uskoro saznati što trebate lajkati, i kako doći do ovog zanimljivog računala. Sretno! 

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime