Na stranicama Gamersject portala trenutno se odvija anketa pod  nazivom – “Kako organizirati drugu sezonu HGL-a?” Naravno, prva sezona je donekle pri kraju i administracija Gamersjecta je već počela sa planovima za slijedeću u kojoj bi se, prema dodatnim informacijama mogao naći i naš najdraži naslov…

Naime, na Gamersject forumu se već nalazi anketa u kojoj sami korisnici odlučuju koje igre žele gledati u drugoj sezoni. Ovisno o glasovima, odrediti će se budući formati – a ponuđeni su jedni od slijedećih:

– Liga s kotizacijom, Liga s offline dijelom, CoD4-CoD2-CS:S liga i još mnogo mogućnosti.

Prema informacijama s portala, natjecanje je organizirano u dva dijela – PRO i Premier. U prvom dijelu bi se nalazili “top-tier” teamovi koji bi plaćali veću kotizaciju, ali bi naravno i osvajali veće nagrade. Dok bi se u Premier dijelu našli teamovi za klasu niži od onih i profesionalnoj diviziji. U PRO dijelu bi kotizacija po timu bila oko 250 Kn, a nagrade sezale do pristojnih 2000 Kn, sa nekim dodatnim beneficijama poput besplatnog upada na slijedeći Gamersject LAN.

Više informacija možete vidjeti dolje:

2. SEZONA

HGspot Gaming League PRO

14 timova – 13 online mečeva
7 tjedana
1 do 2 meča tjedno – 4 wildcarda
3 zamjene po sezoni
KOTIZACIJA – 250HRK po timu
Nagradni fond:
1. mjesto – 2000HRK + 100% popust na idući Gamersject LAN
2. mjesto – 1000HRK + 50% popust na idući Gamersject LAN
3. mjesto – 500HRK+ 25% popust na idući Gamersject LAN
4. mjesto – 15% popust na idući Gamersject LAN

HGspot Gaming League PREMIER

14 timova – 13 online mečeva
7 tjedana
1 do 2 meča tjedno – 4 wildcarda
3 zamjene po sezoni
KOTIZACIJA – 100HRK po timu
Nagradni fond:
1. mjesto – 700HRK + ulazak u HGspot Gaming League PRO
2. mjesto – 500HRK + ulazak u HGspot Gaming League PRO
3. mjesto – 200HRK+ ulazak u HGspot Gaming League PRO
4. mjesto – ulazak u HGspot Gaming League PRO

 Naravno, ove odluke nisu konačne, ali svi korisnici mogu dati svoje mišljenje koje će biti uzeto u obzir.

Ovim putem pozivamo sve one zainteresirane za ovakav projekt, da glasaju u anketi ako žele vidjeti svoj najdraži naslov u slijedećoj sezoni, te da komentiraju i daju svoje mišljenje na Gamersject forumima. Dodajmo da svaki korisnik ima pravo glasati za tri odgovora, zato pažljivo odaberite svoj.

ANKETA

Također Vas pozivamo da ostavite svoje odgovore i mišljenje u našim commentsima i pokrenete malu diskusiju vezanu za ovo natjecanje.

 

3 KOMENTARI

 1. Ja sam glasao za opcije:

  – Liga s kotizacijom
  – CoD4, CoD2 i CS:S
  – Bez offline dijela

  Iskreno, mislim da su ove tri i nekako najrealnije s obzirom na trenutne jačine scena u Hrvatskoj. CoD2 i CoD4 su otprije znani kao odlične i primamljive igre u Hrvata, ali isto to je i dokazao CS:S sa ovim LAN uplatama i prijavama, te po mom mišljenju zaslužuje biti dio HGLa.

  Što se tiče CS:S dijela turnira, ova liga može donijeti samo dobro u Source scenu, jer je ovo praktički jedna verzija EPSa koji se toliko dugo tražio, čak i bolja verzija.

  A zašto?

  Zato jer Gamersject kao organizacija nije ograničena ni podložna kupovinama raznih licenci i sličnih sranja, te u ovakvu ligu mogu biti uključeni i drugi teamovi sa ovog područja (Srbi, Slovenci) koji imaju nekoliko kvalitetnih teamova i ovu ligu bi napravili snažnijom, a ekipe poput recimo eSports (mYinsanity), IMEX i Cause We Can bi imali puno više prepreka na putu do nagrada.

  Offline dio je nepotreban po mom mišljenju jer ista natjecanja imamo u sklopu gject lanova koji se odvijaju minimalno 2 puta godišnje.

 2. Ne kuzim ove ljude sto su glasovali za CoD2 i CoD4… sto ima veze da se igra CS:S.

  Al da, dobra ideja, dobra liga, ovo moze samo ojacat balkanski scenu.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime