NoChance i Pavle “Maden” Bošković su nakon dva mjeseca napustili SMASH Esports, ali nije im trebalo puno prije nego što su našli novi dom u legendarnoj organizaciji GODSENT.

Avantura u SMASH Еsportsu je gotova nakon dva mjeseca

Prije potpisivanja sa SMASH Esportsom, NoChance su više od sedam mjeseci igrali bez organizacije. Oni su za to vrijeme imali dobre online rezultate, a uspjeli su se kvalificirati i za StarLadder Berlin Europe Minor. Nedugo nakon toga, igrači su potpisali ugovore sa SMASH organizacijom, čiji su vlasnici Dimitri Vegas & Like Mike.

Nakon dva mjeseca igranja pod zastavom organizacije SMASH igrači su odlučili ne produžiti ugovore s organizacijom. Maikel “Maikelele” Bill je izjavio da je organizacija iza njihovih leđa tražila novi tim koji će ih predstavljati, što se igračima nikako nije svidjelo.

Debi za GODSENT završio podizanjem trofeja

Maikelele i tim potpisali su za organizaciju GODSENT samo nekoliko dana prije WePlay! Forge of Masters Season 2 finala. Markus “pronax” Wallsten je za HLTV izjavio da je šansa da za njih igra ex-SMASH momčad bila kao da su osvojili lutriju.

GODSENT su u Grupi A bili s ekipama GamerLegion, forZe i Winstrike. Nakon dvije pobjede oni su otišli u doigravanje gdje ih je čekala Ruska momčad Gambit Youngsters. Oni su dominantnu igru produžili u polufinalu, a njihova žrtva u velikom finalu je bio Nicolai “HUNDEN” Petersenov tim Tricked, koji nije uspio uzeti niti jednu mapu eventualnim pobjednicima. Maden je odličnom igrom tijekom cijelog turnira osigurao trijumf GODSENTu i zasluženo podigao trofej u Kievu.

Nova momčad GODSENTa se sastoji od sljedećih igrača:

Mikail Maikelele Bill
Kevin kRYSTAL Amend
Martin STYKO Styk
Jesse zehN Linjala
Pavle Maden Bošković

Jonatan DevilwalkLundberg (trener)

2 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime