Pobjednik CSadria Clan Championshipa odlučivat će se 31.3.2018. na LAN završnici u Clan Gaming centru u Splitu. Posebno uređenom prostoru za sve gamere i ljubitelje esporta, koji uz turnire nudi i hrpu drugog sadržaja. Osim igranja na praktički svim platformama, posjetitelji se mogu zabaviti uz čitanje stripova i igranje društvenih igara. Naravno, sve uz piće i hranu. Zvuči predobro, zar ne?

Clan Gaming nudi sve što bi gameru moglo zatrebati

LAN završnica CSadria Clan Championshipa igrat će se u izvrsno opremljenim zvučno izoliranom boothovima. Igračima će na raspolaganju biti konfiguracije pogonjenje Intelovim i7 7700 procesorima i GTX 1070 grafičkim karticama te BENQ 24″ 144Hz monitorima. No, to je samo dio bogate ponude Clan Gaming centra.

clan gaming booth

CSadria Clan Championship neće biti prvi esport turnir koji će se održati u centru, ali mi ćemo se potruditi da svakako bude najbolji. Clan Gaming ekipa redovito organizira turnire u drugim popularnim igrama kao što je FIFA. U suradnji s Nogometnim Ikonama organizirali su i turniru u PES-u 6 jer su tad nogometne simulacije imale više smisla.

clan gaming simulator

Osim 30 gaming konfiguracija i standardnih Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch konzola, Clan Gaming u ponudi ima i dva Racing Seat GT Omega simulatora s Logitechovim G29 volanima te PS4 Pro VR-om. Za one nostalgične željne kvalitetnih platformera kakvih je danas sve manje tu su i retro konzole PS1 i PS2 te Super Nintendo, GameCube i Nintendo 64. Naravno, ponudu upotpunjuje i sve ono između čega se u ovom trenu nismo mogli sjetiti.

Iako većina nas grinda uglavnom svoju omiljenu multiplayer igru, svi smo mi počeli s nekim starijim naslovom kojih se rado sjetimo. Svi osim Flegme, koji se doslovno do 15 godine igrao s kamenjem jer nije bilo konzola i računala.

U Clan Gamingu nije sve u gamingu

Osim velike ponude konzola i računala za igranje, kao i raznih dodataka, ekipa u Clan Gaming centru često organizira razna događanja. Gaming i LOTR kvizovi su se već udomaćili, a centar je nedavno ugostio i STEM radionicu na kojoj je Albert Gajšak, tvorac globalno poznate DIY konzole MAKERbuino iz Karlovca upoznao sve prisutne sa svojim projektom i poslovnim pothvatom.

clan gaming albert gajsak

Lokal i pizzeria u sklopu centra znače da druženje nekad potraje i duže nego što bi trebalo, ali i otvaraju mogućnost organiziranja raznih konferencija i tuluma. Bude li vrijeme poslužilo terasa bi premijerno mogla zaživjeti već za CSadria Clan Championship ili u najgorem slučaju, ubrzo nakon njega. Zahvaljujući dva 4K televizora svi posjetitelji u lokalu mogu uživati u esport turnirima, a uskoro će tamo moći pratiti i mečeve naše lige.

Clan Gaming Split

Dođite, zaigrajte i zabavite se

Naši prijatelji iz Clan Gaminga su se zaista potrudili ponuditi nešto novo Splitu i Dalmaciji. Centar je vrhunski opremljen, a događanja nikad ne nedostaje. Bilo da se želite zabaviti s ekipom, organizirati team building s firmom ili samo u miru igrati, u Clan Gamingu ćete pronaći ono što tražite. Centar se nalazi na Trgu Hrvatske Bratske Zajednice 3 i radi svaki dan od 10:00 do 5:00, izlika više nemate. Sve što se događa u centru možete pratiti na Clan Gaming Facebook stranici, kao i na njihovom Instagram profilu.

LAN završnica CSadria Clan Championshipa bit će otvorena za posjetitelje, a za tu prigodu pripremili smo razne nagradne igre kao i drugi sadržaj za sve one koji žele uživati u najboljem regionalnom CS-u.

9 KOMENTARI

  1. Moreover your website should look like professional with correct directives and if they’re developed in an exact method next there is higher potential for these being good and legitimate.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime