Kako su završile četvrte kvalifikacije za CSadria Clan Championship powered by A1, dobili smo i sve ekipe koje će igrati četvrtu sezonu lige. Evo kako je završio zadnji krug kvalifikacija za CCCS4.

QSKE Gaming su sedma ekipa CSadria Clan Championshipa

Karlo “KukaOG” Kukovec i 21Arches otvorili su donji dio kvalifikacijskog bracketa pobjedom protiv Intertwineda, dok su dekibmw dobili SuperSaiyanBlue i sebi osigurali mjesto u drugoj rundi.

QSKE su četvrtfinale zagarantirali nakon pobjede nad ekipom amateri, a momčad DEEPFEARa izgubila meč protiv karavana. 21Arches su uradili izvrstan preokret i dobili Portal e-Sports u drugoj rundi kvalifikacija. Momci iz dekibmwa uspjeli su dobiti Dust2 protiv DUKATA i nakon toga pobijediti 21Arches te osigurati mjesto u polufinalu.

Krunoslav “Salted” Katalinić i QSKE napredovali su u polufinale nad ekipom karavan, a tamo su bili uvjerljivo dominantniji tim. dekibmw su uspjeli suprotstaviti se QSKE-u, ali Matija “Bustem” Omerzelova ekipa zatvorila je prvo polufinale dana u samo dvije mape.

kirLIK osigurali zadnje mjesto u ligi

Anel “NENO” Ceković i poz su u prvoj rundi bili bolji od tima Bolesnici. Jučerašnji polufinalisti Descry bili su bolji od ekipe MASTER dok je Luka “mellody” Markovićev ATHAIM dobio Božje Poslanike. Notalents je pobijedio obračun protiv psyravea, a mafia5 je iznenadila ThievesAL u prvom kolu kvalifikacija.

poz je uništio Mario “Mariuchii” Grdovića i 0 pct Winrate (Dust2 – 16-3) i osigurao prvo mjesto u četvrtfinalu. Descry su bili bolji od ATHAIMa, ali su uspjeli uzeti samo šest rundi Andrej “Necrogenes1s” Manchevskom i pozu. kirLIK su pokazali odličnu igru protiv Notalentsa, a Retired Narcosu proklizali su pored mafia5. kirLIK su nakon toga izdominirali Retired Narcose (Mirage16-2) i osigurali sebi polufinalni meč protiv poz.

Oba tima su prvu mapu počeli odlično. kirLIK su prije samog kraja meča dobili solidnu prednost, ali su se momci iz poza povratili u igru te pobijedili u produžetcima. Mirage je bila dominantnija mapa za kirLIK, a na Trainu je opet došlo do produžetaka. Dobra igra kirLika i ACE od strane Jan “jkXy” Konečnika osiguralo je hrvatsko-slovenskoj ekipi mjesto u regularnom dijelu CSadria Clan Championship lige.

Najbolje četiri ekipe zadnjih kvalifikacija za CCCS4 su:

1-2.HrRsQSKE Gaming
1-2.HrkirLIK
3-4.poz
3-4.dekibmw

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime