Nakon mjesec dana igranja online, od preko 50 ekipa iz svih država regije došli smo do četiri najbolje koje će se ovu subotu natjecati za nagradni fond od preko €2,000 u LAN završnici turnira CSadria Championship by H18 Megastore!

Tako ćemo 3.6. u Hangar18 Megastore Gaming Areni (lociranoj unutar Arena Centra) vidjeti RESISTANCE iz Srbije, Homesent iz Slovenije te dvije hrvatske ekipe – Locastic i GIANT5! Mečevi će krenuti u 9:00, a veliki finale igrat će se u 20:00. Cijeli raspored dostupan je niže:

Subota, 3.6.
09:00 RESISTANCE Locastic
12:30 GIANT5 Homesent
16:00 Meč za 3. mjesto
20:00 Finale

Najbolji regionalni CS:GO igrači ove subote u Zagrebu

RESISTANCE Nemanje “k1ng0r” Boškovića, istaknutog srpskog igrača koji je dio karijere proveo u Španjolskoj te je bio dio ekipe s najboljim ostvarenim regionalnim CS:GO rezultatom u 2013. godini, na otvaranju turnira susrest će se s Locasticom, CS:GO ekipom koju sponzorira istoimena splitska IT tvrtka. Locastic je na LAN debiju u Splitu uzeo naslov, no u Zagrebu će ih dočekati puno teža konkurencija, te im stoga neće im biti lako doći do još jednog trofeja.

Na drugoj strani ždrijeba susrest će se GIANT5, najetabliranije ime hrvatskog CS:GO-a, i Homesent, nova slovenska ekipa puna potencijala. Hoće li se Slovenci osvetiti za 16-4 poraz koji im je Mario “Mariuchii” Grdović nanio u online ligi, vidjet ćemo ovu subotu.

team-locastic-csgo-esport-split
Locastic u Zagrebu čeka velik izazov, već u prvom kolu susreću RESISTANCE

Nagradni fond od preko €2,000 osigurao Hangar18, NOA te E-Blue

Kako je već spomenuto, ekipe će se boriti za nagradni fond u vrijednosti preko €2,000, a najbolji igrač turnira dobit će posebnu nagradu – mobilni telefon NOA H8se!

Više o nagradnom fondu saznajte na linku.

Dosad je svaki prijenos pratilo preko 1500 ljudi, a očekuje se porast gledanosti za LAN završnicu!

Mečeve online dijela CSadria Championshipa prenosili smo na tri platforme: Twitchu, Facebooku te YouTubeu. Do sada smo zabilježili prosječno 1500 unique viewera po prijenosu te preko 100,000 minuta pogledanog sadržaja, a za LAN završnicu očekuje se i veći broj gledatelja s obzirom na to da će turnir pratiti i HLTV.org, najveći CS:GO portal na svijetu.

Sve mečeve LAN završnice također ćete moći ćete pratiti online putem livestreama na spomenutim kanalima. Uz same mečeve i akciju, na prijenosu ćemo imati i intervjue s igračima te druge  zabavne aktivnosti.

Za one koje… žele znati više?

Zaintrigirao vas je ovaj turnir, kompetitivni CS:GO, eSport? Želite se uključiti ili saznati više o ovoj rastućoj industriji i njezinoj domaćoj zajednici? CSadria.org će vam rado pomoći i odgovoriti na pitanja postavljena putem Facebooka, maila ili Discorda.

Više detalja o samoj ligi nađite na našoj stranici posvećenoj Championshipu.


megastore.hr

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime