Prije par dana najavljen je Nations Cup za 2012. godinu koji će se održavati od kraja prvog mjeseca 2012. pa na dalje. Između ostalih igara, igrat ce se i Counter-Strike:Source, a pošto sam ja (Flegma) dugogodišnji kapetan, meni je poslan mail s kratkim “timetableom” samog turnira, kao i nekim drugim detaljima. Pa evo, da sa vama podijelim ovaj dio..

11.12.2011 – 25.12.2011 Step 1: Candidate Captains Apply
25.12.2011 – 03.01.2012 Step 2: Players Vote
05.01.2012 Step 3: Captains announcement
12.01.2012 – 19.01.2012 Qualifier week
23.01.2012 Start of the first match week

Kako igrati ove godine? Pa poučen iskustvom tokom godina, a to je da se ne živi na staroj slavi, imao sam u planu održati par ESL kupova kroz koje bi vidjeli koji su igrači zaslužili da igraju u national timu, pa bi samim time dali nekakvu šansu svima koji su aktivni na sceni.
Sve prijedloge i kritike te neke savjete koje imate možete ostaviti na našem forumu ili na komentarima ispod vijesti.

Flegma

35 KOMENTARI

 1. e brate eeee brate e brate….
  e flegma moras pazit vidi kolko tu potencijalnih izbornika pazi da nebude neke anarhije ako krivo izaberes za repku..;)
  Steta sta je puno igraca koji bi trebali biti u repki inaktivno,a nadam se da ce madbone i mj naci vremena za repku ipak sa klanom su daleko dosli i mislim da im je to imperativ

 2. Nazalost, mislim da koliko god FEsH i ja i bob ili neki od igraca koje ste naveli bili dobri, nemamo pravo igrati prije ovih koji se stvarno trude. Istina, mozda ce netko od nas neku situaciju i bolje odraditi, ali igraci koji su tu na svakom kupu, turniru, igraju u timu stalno, trebaju dobiti priliku ispred nas.
  Koliko znam nulum nije aktivan i nema volje igrati cesce, isto kao ni leonah, ni ja, ni fesh, ni bob.

 3. Sve super odradjeno od flegme u ovih par godina ali mislim da bi trebao biti neko drugi team captain ove godine naravno ako se slazete dobar prijedlog bi bio MJ..flegma nista osobno ali mislim da trenutno taj decko moze vise i bolje nego ti i da zna vise od tebe kako stoje stvari na ovoj sceni..Gl svima!

 4. Ja se i nemam u planu applyati kao team captain ako ce netko drugi to odraditi umisto mene. To sam rekao nakon prosle godine, i jos uvijek stojim pri tome.

 5. Steta sta se samo denonah prijavija, a toliko vas je ode iskazalo svoje misljenje, bilo bi zanimljivije gledat glasovanje. Ovako imate samo 2 opcije, denonah koji se prijavija i ja koji san tu od prosle godine kao kapetan.
  Sretno denona, javi se na fejsu, mogu javiti kup supervisorima da me maknu sa team captain liste ako ti imas veliku zelju to odraditi, pa da te poguram malo.

 6. Pa zašto se ti nisi onda kandidirao?

  Imaš izbor, Deno ili Flegma. Treba otvoriti vote na forumu i glasovati za ovogodišnjeg kandidata/izbornika za kojeg se smatra da će odabrati najbolju petorku.

  Svi “Flegmohejteri” su imali svoju priliku da zauzmu tu poziciju ove godine, nnitko nije ni pokušao tako da mislim da nema smisla uopće pričati o izboru/izborniku i slično.

 7. pa lol u 9:39 napise go go denodna i onda u 9:40 slicno tako i onda u 12:26 se cudis tko je to pisao pa lol sta imas 12 godina?a jedan acc naravno da mozes pljuvat po drugima…..

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime