ComicCon Bulgaria ovog vikenda održava mali lokalni LAN u srcu Sofije, gdje ćemo imati priliku svjedočiti najboljim bugarskim timovima u borbi za dio nagradnog fonda od ukupno 2,980$. Osim CS natjecanja, moguće je sudjelovati u dugom nizu različitih aktivnosti poput radionica i fotografiranja.

Ekipe koje će sudjelovati na ComicConu:

Bpro, dSc, MK, TTFU

Bugarski lavovi MK sa Simeonom „dream3r“ Ganevom i Viktorom „v1c7oR“ Dyankovom definitivno su favoriti na LAN-u, a među preostalim momčadima možemo pronaći Bpro, dSc te Nikolayev „pNshr“ Pauninovov tim TTFU.

Pitali smo Emilyana „spyleader“ Dimitrova o MK-ovim očekivanjima prije LAN-a,a on nam je dao sljedeću izjavu:

Ovo će biti naš zadnji event s ovim line-upom jer, kao što znate, Kamen „bubble“ Kostadinov nas je napustio ranije ovog tjedna. No mi smo unatoč tome glavni favoriti na ovom eventu te vjerujem da ćemo pobijediti ako budemo igrali najbolje što možemo. Ostali timovi nisu loši i poštujem ih, ali smatram da se u usporedbi s njima nalazimo na sasvim drugoj razini. Nismo imali nikakve posebne pripreme i fokusirat ćemo se na svoju igru. Nakon eventa isprobat ćemo nekoliko novih igrača tijekom nadolazećih mečeva za EBL, HellCase & WCA.“

Nagradni fond ovom LAN-u:

1. – $2,384

2. – $596

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime