Poštovani gameri.
Nakon mukotrpnih 7 dana glasanja te 7 dana rasprava završilo je glasanje za kapetana i selektora Hrvatske reprezentacije u Counter-Strike 1.6. Iskrene čestitke šaljemo novom članu Brancu “KENZO” Kusovcu koji je trenutno novi KAPETAN. Uz nestrpljivo čekanje i grickanje noktića, odličili smo interviewirat dragog nam Branca te pitati ga za njegove buduće planove vezane za CS 1.6 reprezentaciju. Pa započnimo!

Recite nam tko ste, šta ste i kako ste došli do prijave za HR CS 1.6 kapetana/selektora?

Ja sam Branac Kenzo. Kusovac iz Dubrovnika uskoro 22 godine staza u guzici :). CS 1.6 sam počeo igrati na preporuku bivšeg BiH reprezetativca i bivšeg igrača kka clana Davora ‘carref0ur’ Radivojevica, tada sam se prvi put upoznao s igrom. On mi je veći dio toga pokazao i uveo me u svijet CS 1.6 gdje se nalazim dan danas. Igrao sam u par clanova ali na kraju od toga nije bilo ništa ozbiljno jer je ekipa bila ne zainteresirana za nešto ozbiljnije. Vidio sam prijavu za ESL izbornika i prvo sam razmisljao dali se uopce prijaviti i jeli moguce ista promjeniti i napraviti na bolje, par dana sam razmisljao o tome i malo sam se konzultiro sa frendovima koji su rekli da probam sa svojim planom, sto sam uradio i sad cu nastojati to ostvariti i prijeci s rijeci na dijela.

Koja su vam očekivanja za nadolazći ESL ENC 2011?

Moja ocekivanja su da svi budemo realni i da neocekujemo previse, jer sami znamo da trenutno imamo najlosiju scenu u EU sto se tice CS 1.6 i da se pokusavamo trgnuti s dna. Trebamo svi skupa ostati jedan koletiv koji ce se drzati skupa i pomagati jedni drugima. Pokusat cemo izabrati najboljih 5 igraca koji ce predstavljati nase boje na nadolazecem ESL ENC i na koje mozemo racunati i iduce godine.

Šta mislite o proteklom CBNCu ?

Sve u svemu fali dosta toga, jer da ne fali prosli bi dalje zar ne?

Koji igraći su vam u užem izboru za reprezentaciju i zašto?

Vec sam ih naveo u svome planu i programu rada, samo treba potvrditi koji zele igrati pod mojoj palicom a koji ne, posto ima nekih tenzija od strane igraca. Sa svim ljudima sa ove liste trebam osobno razgovarati da vidim koliko su zainteresirani i kakva im je motivaciju da igraju za repku. Mislim da je veoma žalosno što određeni ljudi ne žele igrati za mene ako ja budem kapetan. To je jedna veoma žalosna stvar i tek se tu vidi koliko im je zaista stalo do Hrvatske repke i kakav im je ponos.
Svacije mišljenje cu uzeti u obzir pa čak preporuku za nekog igrača i dati mu priliku ne samo njemu nego i svima koji misle da bi trebali igrati za repku, 10 igraca i najbolji idu dalje svatko ce imat sansu igrati s najboljim ekipama i repkama na balkanu gdje ce se iskazati koliko su dobri. Sebe ne vidim u repki kao igraca(samo sam to htio napomenuti).

Da li ste razmišljali o nekom krajnjem LINEUP-u ?

Previse je rano davati ikakve zakljucke. Treba proci sve pripreme i tko izdrzi sav pritisak i pokaze se najboljim taj ce biti u lineup. Svatko ce dobiti priliku jer ne zelimo da nam netko prođe neopaženo.

Kako bi ste reagirali ako rezultati ne budu očekivajući ?

Treba ostati fokusiran na nas zadakat i pokusati odraditi sto bolje treninge i sto vise nauciti na treninzima, tako da rezultati ne bi smjeli biti upitni, ali tu naravno ne govorimo o nekim pobjedama ili tako nesto slicno. Trenutno za nas velik rezultat ce biti sastaviti mladi tim koji ima vremena, zelje, volje i motivacije za igrom, i koji su spremni zrtvovati malo RL da bi dali svoj maximun. Odma u startu si ne mozemo postaviti velike granice ocekivanog jer ipak krecemo iz nule(0), ove godine ne mozemo juriti za nekim zapazenim rezultatom vec dogodine treba napraviti rezultat.

Za kraj, možete se posvetit vašim FANovima ili ljudima koji su glasali za vas te im nešto lijepog recite 😉

Zahvaljujem svima koji su glasovali za mene pa i za one koji da bi glasovali morali su se regati na ESL pa i na CS-HR forum. Svima njima puno zahvaljujem sto su me podrzali u mojem programu i planu rada.
Usput kad ste se regali na ESL budite od koristi i igrajte ga i sami ga dalje reklamirajte.
Zelio bih napomenuti svim igracima kojima se pruzi prilika da zaigraju za repku neka se ne obaziru na druga misljenja, komentare i kritike, i neka ostanu psihicki jaki. Od svih fanova repke zelim da budu fer prema igracima i prema meni, da ne bude više pljuvanja po repki kad izgubi ili kad lose odigra. Trazio bi da svi budemo jedan kolektiv i da pomognemo u podizanju ove CS 1.6 scene u hrvatskoj jer to mozemo samo zajedno uspijeti.

Ispricavam se za sve greskice…

Lijep pozdrav Vaš Kenzo.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime