Petnaestog Septembra se održao Belgrade Open 3 čiji prize pool je iznosio  €3.000. Prvo mjesto je odnio tim BLUEJAYS.

iNation veoma brzo eliminiran

Playoffs su izgledali ovako:
BLUEJAYS 16 – 10 iNation
proWince
16 – 11 PSYCHOACTIVE
SALAMANDER
16 – 7 bruto500
balenciaga
16 – 11 ARMADA

Iako su iNation bili favoriti, tim sklopljen od Marcelo ‘coldzera‘ David, Nikola ‘NiKo‘ Kovač, Janko ‘YNk‘ Paunović, Aleksandar ‘kassad‘ Trifunović i Djokabomba, nisu postigli nikakav uspjeh, uspješno u prošli group stage ali zato su bili eliminirani u prvom djelu playoffsa.

iNation
NiKo, kassad i coldzera

Dominantna pobjeda BLUEJAYSa

U polufinalu su igrali proWince protiv BLUEJAYSa u bo3 formatu i pobijedili su BLUEJAYS, na mapama Inferno i Vertigo. Na Inferno BLUEJAYS su totalno izdominirali s pobjedom od 16-3, a isto tako su bili jači i na Vertigo tako da su pobijedili s rezultatom 16-10. Tako su dominantno ušli u finale s 2-0.

Između balenciaga i SALAMANDER, obje mape su završile s prilično bliskim rezultatom ali su SALAMANDER dokazali da su jači i su prošli u finale s rezultatom od 2-0. Prvo se odigrala mapa Vertigo koja je završila 16-14 u rukama SALAMANDERa, a druga mapa je bila Train gdje su SALAMANDER odjeli pobjedu rezultatom 16-11.

BLUEJAYS pregazili SALAMANDER u finalu

U finalu su oba dva tima ušli s 2-0 scoreom, ali BLUEJAYS su dokazali da su puno jači od SALAMANDERa s pobjedom od 2-0 u mapama. Obe mape su završile s ogromnim vodstvom od strane BLUEJAYSa. Prva mapa je bila Mirage na kojoj je rezultat bio 16-5, a druga Nuke gdje su SALAMANDER uspjeli uzeti samo jednu rundu više nego na Mirage i rezultat je bio 16-6.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime