Binary Dragons ovog su vikenda osigurali spot na DH Atlanti i tako postali prva ekipa Adria regije koja će igrati na velikom internacionalnom LAN-u.

Primjer za cijelu regiju

Iako konkurencija nije bila na najvišem mogućem nivou zbog Major qualifiera, ovo je stvarno zavidan rezultat. Binary Dragons kvalificirali su se preko open qualifiera u closed qualifier, gdje su pobijedili Singularity 2:0, Playing Ducks 2:1 te u finalu Spartaka 2:0.

Binary Dragonsima pridružila se i ekipa Misfits, koja se kvalificirala preko NA qualifiera. Ostali timovi bit će poznati uskoro.

Zasigurno je ovo dobar primjer iz kojeg može naučiti cijela regija, a možda u budućnosti vidimo još koju ekipu na nekoj od većih pozornica.

huNter 1vs2 za pobjedu u finalu kvalifikacija:

Gdje i kada?

DreamHack Atlanta održavat će se od 21. od 23.7. unutar Georgia World Congress centra. Uz sav BYOC prostor, tu su i pozornice na kojima će uz CS:GO biti Dota 2, H1Z1, Hearthstone, Halo 5, Rocket League, Super Smash Bros., Street Fighter 5, Tekken 7 te Injustice 2.

CS:GO turnir sadržavat će 8 timova podijeljenih u dvije grupe. Dvije najbolje ekipe iz svake grupe idu u doigravanje.

Nagradni fond CS:GO turnira iznosi 100,000$.


Ovo je samo jedan od njihovih brojnih uspjeha u zadnje vrijeme, a nadamo se da će i nastaviti s pozitivnim trendom te postići dobar rezultat na samom eventu.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime