Kompanija koja stoji iza projekta Esports Balkan League u suradnji s FACEIT platformom pokrenula je najveći CS:GO FACEIT hub za igrača s Balkana – Balkan Pro League. Priopćenje za medije prenosimo u cijelosti.

Balkan Pro League 

Najjednostavnije rečeno: mjesečne nagrade, balkanski serveri, 128 tick rate, FACEIT Anti-cheat i naravno put do FACEIT Pro League.

Balkan Pro League 1

Svi CS:GO igrači koji se žele natjecati imaju priliku da sudjeluju u tri nove lige razvrstane po rangovima dok je Pro liga rezervirana za one najbolje.

Igrači će biti razvrstani na osnovu svog FACEIT ranga u Gold, Silver i Bronze (bit će naknadno dodana) diviziju dok se u Pro diviziju ulazi samo s posebnom pozivnicom ili plasmanom u top 2 Gold divizije na kraju mjeseca.

Balkan Pro League 2
Za vas koji već igrate FACEIT ovo nije ništa novo, ali za vas koji niste upoznati s ovom platformom, FACEIT vam o mogućava potpuno drugačije CS:GO iskustvo. Zaboravite matchmaking mečeve, VAC i 64 tick servere – ulaskom u FACEIT zajednicu imate priliku da igrate u najboljim uslovima protiv najboljih igrača na Balkanu, a potom i u Europi.

Svakih mjesec dana, dva najbolja igrača ići će direktno u kvalifikacije za FACEIT Pro League dok će dva najbolje rangirana igrača iz Gold divizije prelaziti u Pro. Ukupan nagradni fond iznosi 350 eura i 100 tisuća FACEIT bodova koje možete iskoristit u shopu https://www.faceit.com/en/shop.

Balkan Pro LeagueKako pristupiti FACEITu? Uđi na Balkanski FACEIT Hub klikom na LINK. Nakon ulaska kliknite subscribe i odaberite plan koji vam odgovara. Potom odaberite ligu kojoj pripadate na osnovu vašeg FACEIT ranga:

  • Gold 7- 10 level
  • Silver 1-6 level
  • Bronze 1-4 level (bit će dostupna nakon što se dovoljno igrača prijavi za Silver i Gold)

To je sve. Možete ući u queue i odigrati svoj prvi meč, sretno! Tijekom prve pretplate na Balkan Pro League FACEIT hub iskoristi kod CSADRIA50 i ostvarit ćeš 50 posto popusta na mjesečnu pretplatu.

2 KOMENTARI

  1. “balkanski serveri” a igraju madari,rumunji i ostali koji ne pricaju nas jezik..

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime