Najbolja CS:GO ekipa na svijetu Astralis ponovo je u finalu velikog natjecanja nadigrala američki Team Liquid te se okitila s novom titulom i 125.000 dolara.

BLAST Pro Series pokazao što smo već znali

Osim toga što je BLAST Pro Series ponovo dokazao da je Astralis najbolja ekipa na svijetu i da im je trenutno najveći konkurent Liquid, mogli smo vidjeti još jednom neuvjerljivi FaZe Clan i MIBR. Ekipe od kojih se očekuje da konkuriraju za mjesto najboljeg tima na svijetu i osvajaju titule, tako su trenutno u katastrofalnoj formi. MIBR nije uspio osvojiti nijednu mapu, dok je FaZe svladao samo MIBR. Veliko je to razočaranje za brazilsku ekipu pred mnogobrojnom domaćom publikom. MIBR je izgubio i showmatch protv ekipe ENCE.

Device Astralis

Astralis je u prvoj fazi natjecanja četiri puta igrao Dust2 i jednom Overpass, a bez obzira na pobjede, radilo se o dosta napetim mečevima (16-14, 16-13, 16-13, 16-10, 16-12). Međutim, opet su osigurali finale gdje ih je dočekao Team Liquid. Liquid je uzeo prvi mapu u napetom meču 16-13, ponovo na Dust2, a zatim uvjerljivo izgubio Inferno (16-8) i Overpass (16-2). Nakon osvajanja BLAST Pro Seriesa u Lisabonu i Kopenhagenu, Danci su osvojili i onaj u Sao Paulu.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nicolai “device” Reedtz, tako ni u tom pogledu nismo vidjeli nikakvo iznenađenje.

Astralis Device

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime