QuickFire i LOOT.BET najavili su LOOT.BET HotShot Season 3, a ovoga puta 16 timova očekuje nagradni fond od 20.000$.

Online turnir održat će se od 30. svibnja do 4. lipnja, a na njemu će sudjelovati ukupno 16 ekipa iz Europe i Zajednice neovisnih država (CIS). Pozvano će biti dvanaest ekipa, dok će preostale četiri ekipe biti poznate nakon odrađenih kvalifikacija koje će započeti 28. travnja.

forZe
Uz nedavno osvojen Copenhagen Games, dio kolača vrijednog 25.000$ želi i forZe.

Kao i tijekom prethodne sezone turnira, za završnu fazu natjecanja spremno je 15.000$. Preostalih 5.000$ podijelit će se između zatvorenih regionalnih kvalifikacija. 

U trećoj sezoni LOOT.BET HotShot turnira očekuje nas 16 timova u četiri skupine, a svi mečevi igraju se u best of three formatu. Najbolja dva tima iz svake skupine napredovati će do single elimination dijela u kojem ih također očekuje napeta best of three serija mečeva.

Lista trenutno poznatih timova za treću sezonu:

Epsilon AGO
forZe Tricked
GamerLegion ex-3DMAX
ALTERNATE aTTaX HAVU
LDLC PACT
x-kom Giant
EU Closed Qualifier #1 CIS Closed Qualifier #1
EU Closed Qualifier #2 CIS Closed Qualifier #2

 

Akopalipsa u zatvorenim kvalifikacijama za HotShot Season 3

Posljednjih mjesec dana Akopalipsa ima vrhunsku igru i napet raspored. Uz osvajanje CSadria Clan Championship powered by A1 u Splitu prošlog vikenda, bolji rezultat također pamte i na Good Game League 2019. u Poljskom Swarzędzu, na kojem su završili na 5./6. mjestu.

Tijekom druge sezone HotShot turnira, Akopalipsa nije bila toliko uspješna jer su uz samo tri pobijeđena meča podijelili 9. mjesto s ekipama Syman i Endpoint. Milošu “dEE” Marčeti i društvu pobjeda u Splitu zasigurno daje vjetar u leđa, a zatvorene kvalifikacije za LOOT.BET HotShot Season 3 započinju 28. travnja.

Lista pozvanih timova za zatvorene kvalifikacije izgleda ovako:

Europa CIS
AGF Nemiga
London Unique
Ambush Vaevictis
Izako Boars Monolith
SJ HOLLYWOOD
Copenhagen Flames Windigo Academy
RsAkopalipsa 5balls

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime