AKOPALIPSA je na LAN završnici treće sezone CSadria Clan Championshipa powered by A1 pobijedila PSYCHOACTiVE i Locastic Esports s 2-0 te kući odnijela glavnu nagradu od 2000 eura.

CSadria Clan Championship

Od samog starta treće sezone CSadria Clan Championshipa AKOPALIPSA je bila u ulozi glavnog favorita. To su procijenile same ekipe dodijelivši joj najbolji seed, a to se moglo vidjeti i prema reakcijama Pick’Ema u kojoj je više od 60 posto vas predvidjelo da će upravo oni osvojiti CSadria Clan Championship.

Proka Rema Anakintm
Foto: CSadria

U polufinalu na Trainu PSYCHOACTiVE je dobro otvorio meč, imao vodstvo od 7-4, ali nakon toga se budi AKOPALIPSA i sa 16-10 uzima prvu mapu. Na Mirageu je AKOPALIPSA bila još uvjerljivija i sa 16-3 osigurala mjesto u finalu.

AKOPALIPSA1
Foto: CSadria

Drugo polufinale također je završilo s 2-0. Locastic Esports bio je prejak za TRTRR. To smo mogli vidjeti već na Mirageu gdje je hrvatska ekipa povela s 12-3, ali onda na T strani imala problema sa zatvaranjem meča. Međutim, imali su preveliku prednost. Na Infernu smo gledali napetiji meč, ali ovoga puta Locastic nije imao nikakvih problema s T stranom te zasluženo odnio pobjedu.

Locastic CCC S3
Foto: CSadria

Finale CSadria Clan Championshipa powered by A1

Finale je također završilo 2-0, a počelo je dominacijom AKOPALIPSE na Nukeu. Locastic Esports uopće ne igra Train zbog čega su završili na Nukeu gdje AKOPALIPSA uvjerljivo slavila sa 16-3. Inferno je bio znatno kompetitivniji. Već na početku meča ekipe su razmjenjivale runde, ali na kraju half završava 9-6 za AKOPALIPSU, koja će s boljom pištolj rundom dodatno povećati svoje vodstvo i početi zatvarati meč. Locastic se probudio tek na 13-6 i tada je već bilo prekasno. 16-12 za AKOPALIPSU.

Evo i sastava koji je osvojio treću sezonu  CSadria Clan Championshipa powered by A1.

AKOPALIPSAPo redoslijedu na slici:

Pavle “maden” Bošković
Nemanja “Sarenii” Šarenac
RsPetar “HOLMES” Dimitrijević
Miloš “dEE” Marčeta
RsDimitrije “DiMkE” Veljković

 

Kompletne rezultate cijelog natjecanja možete pronaći na Liquipedia stranici CSadria Clan Championshipa.

CSadria Pick’Em Challenge

Nakon odigranog LAN finala saznali smo i pobjednika Pick’Ema! To je Luka “Caliph” Mečenero s 19 bodova. Iako u finalu nije najsretnije previđao, iz online dijela Championshipa ima je dovoljnu prednost da zadrži prvo mjesto. Kompletnu ljestvicu možete pogledati ovdje.

🥇Luka Mečenero (19)
🥈Кутановски Кире (18)
🥉Vedran Kižlin (14)

Završio je CSadria Clan Championship

Kao i uvijek dosad, i s trećim izdanjem CSadria Clan Championshipa smo zadovoljni, ali ne u potpunosti. Postoje stvari na kojima želimo poraditi, organizacijske i tehničke prirode, kako bi iz godine u godinu rasli i bili još bolji. Najvažnije nam je da su se u Splitu svi igrači i gosti osjećali dobro i sa sobom kući ponijeli lijepe uspomene. Svaka vaša pohvala puno nam znači.

Kroz četiri kvalifikacijska kupa oko 200 timova pokušalo je izboriti svoje mjesto na CSadria Clan Championshipu, a sudjelovali su igrači iz svih zemalja regije: Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Makedonije. Svaki prijenos tijekom CSadria Clan Championshipa pratilo je više od 3500 jedinstvenih gledatelja. Samo LAN završnicu njih više od 10.000 na tri platforme. Ove sezone svi su oni ukupno pregledali više od 505.000 minuta regionalnog CS-a, odnosno 350 dana sadržaja. I na tome vam veliko hvala!

Ništa ne bi bilo moguće bez naših fenomenalnih sponzora i partnera. A1 Hrvatska koji je osigurao nagradni fond i pomogao nam na više načine nego što možemo objasniti. OGA Dota PIT Minor 2019 s financijskom podrškom, a Acer Hrvatska i Fragent s tehničkom. Naravno, naši veliki prijatelji Clan Gaming koji su ugostili završnicu turnira i njihovo iznimno ljubazno i uslužno osoblje. Zapratite naše sponzore, dajte im podršku, jer tako podržavate regionalnu esport scenu.

Za galeriju, video i sve ostalo, morat ćete se još malo strpjeti. Vaša CSadria

 

CSadria CCC3
Foto: CSadria

CSadria Clan Championship sponzori

7 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime