Nekoliko dana prije početka Acer Predator kupa, krajnje je vrijeme da predstavimo pozvane ekipe koje će igrati na ovom blagdanskom kupu! Podsjećamo, ovaj online turnir realiziraju Acer i CSadria zajedničkim snagama!

Juggernauts planiraju zatvoriti izvrstnu godinu CS-a još jednom pobjedom

Trenutno najbolja regionalna momčad, ekipa Juggernautsa, jedna je od pozvanih ekipa za Acer Predator kup. Miloš “dEE” Marčeta i ostatak bivših BLUEJAYSa imali su odličnu godinu CS-a. Jadro ove ekipe pod nazivom Akopalipsa je osvojilo CSadria Clan Championship 3, a nedavno su postali pobjednici četvrte sezone A1 Adria Lige. Uspjeli su kvalificirati se za WESG 2020 World Finals i zadnje dvije sezone ESL SEC-a završili su na drugom mjestu, izgubivši od bugarske ekipe FATE u oba slučaja.

Da su kriptonit Juggernautsima, bugari su dokazali i u njihovom posljednjem meču protiv ove ekipe. Iako su imali solidnu regularnu sezonu, Nemanja “sarenii” Šarenac i Juggernauts pretrpjeli su dosta neugodan poraz od FATE eSportsa u online doigravanju RES lige. Nakon loše igre u doigravanju, Juggernautsi planiraju godinu završiti pobjedom, a CSadria Acer Predator kup čini se kao idealna prilika za to.

HOLMES i RADNIČKI igrat će na Acer Predator kupu

Jedna od ekipa koju smo pozvali za Acer Predator kup bila je Sener “SENER1” Mahmutijeva momčad, uNiQUE. Nakon poraza u finalu A1 Adria Lige, ovo je uNiQUEu mogla biti prilika za osvetu nad Juggernautse, ali zbog potpisivanja ugovora s organizacijom Team Secret, Flatron “flatroo” Halimi & Rigon “rigoN” Gashi nisu bili u mogućnosti igrati kup.

Iako uNiQUE ne mogu sudjelovati na Acer Predator kupu, nismo morali puno tražiti drugu ekipu koja zaslužuje direktnu pozivnicu. Jedan od timova koji konstantno napreduju u zadnjem periodu je srpsko-latvijski miks RADNIČKI.

Ekipa koja se sastoji od srpskih veterana Petar “HOLMES” Dimitrijević, Đorđe “DJOXiC” Niciforović i David “Dav” Miljanić kao i dva igrača iz Latvije , Kristaps “krii” Bricis i Dilans “lainNy” Feldmanis online dio prve sezone RES lige je završila na drugom mjestu. Oni su na LAN finalu izgubili polufinalni meč protiv eventualnih pobjednika, FATE eSportsa, ali njihovom igrom tijekom cijele sezone pokazali su potencijal koji ima ova petorka.

CSadria Acer Predator kup bit će dvodnevni online turnir koji će se igrati na FACEITu. Kvalifikacije za isti igraju se u subotu, a kako se možete ti i tvoja ekipa prijaviti saznajte klikom ovdje.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime