Budući da se ekipa Juggernauts povukla iz turnira zbog poklapanja s $20.000 vrijednim LBET Invitationalom, još jedna ekipa iz kvalifikacija dobila je priliku igrati Acer Predator Cup.

Favoriti su bez problema napredovali do polufinala kvalifikacija. U prvom polufinalu ekipa mladi nabadači predvođena od strane Dragana “ellement” Milanovića je ostvarila 2-0 pobjedu nad JUGOSLAVIJA, momčadi Mladena “juricM” Juriča. U drugom polufinalu, hrvatsko-slovenski miks Team 311 uspješno je porazio svoje protivnike Randomiii i osigurao mjesto na kupu, dok su Randomiii dobili JUGOSLAVIJA u meču za treće mjesto te osigurali posljednje mjesto na turniru.

Acer Predator Cup

Sama završnica Acer Predator Cupa odigrala se u nedjelju. Prvi meč je bio obračun prve i drugoplasirane ekipe iz kvalifikacija, Team 311 i ekipe mladi nabadači. Anel “NENO” Ceković i mladi nabadači katastrofalno su izgubili prvu mapu, Inferno, rezultatom 2-16. I uz izgubljenu prvu mapu, nabadači nisu bili spremni odustati od polufinala pa su totalno preokrenuli ostatak BO3-a. Dust2 završila je sa 16-5 pobjedom, a odlučujuća mapa bila je još dominantnija za ellementovu ekipu te su oni izgubili samo četiri runde tijekom cijele zadnje mape. Čini se da su trebali uskladiti svoje nabadanje, a kada su to učinili sve je klizilo glatko.

Pozvana ekipa RADNIČKI drugo polufinale je završila nakon samo dvije mape. Randomiii su pokušavali nadigrati protivnike, ali Petar “HOLMES” Dimitrijević i RADNIČKI nisu dopustili više od šest rundi u obje mape. Prva mapa, Inferno, završila je 16-1 rezultatom, dok su Randomiii na Dust2 uspjeli uzeti pet rundi (16-5 – Dust2).

Prva mapa finala, Mirage, bila je dosta izjednačena za obje ekipe. I mladi nabadači i RADNIČKI konstantno su uzimali runde i ni jedna momčad nije dugo imala prednost. Nakon dosta dobrog poluvremena za mlade nabadače, RADNIČKI je uspio uzeti dobar broj rundi na T stranu i prva mapa je otišla u produžetke. Tamo su mladi nabadači nakon 2 overtimea uboli prvu mapu 22-20.

mladi nabadači ipak nisu mogli dobiti cijelo finale te su izgubili sljedeće dvije mape (Inferno – 12-16; Train – 13-16). RADNIČKI su ovom pobjedom osigurali prvo mjesto na Acer Predator Cupu zajedno s nagradom od €500.

Ekipe su Acer Predator Cup završile na sljedećim pozicijama:

1.RsRADNIČKI€500 – (HOLMES, Dav, DJOXiC, krii, lainNy)
2.Rsmladi nabadači – (ellement, aybeN, c0llins, NENO, Necrogenes1s)
3-4.Team 311 – (Neo, jkXy, Bustem, rbfurious, saveeey)
3-4.Randomiii – (JuN1SAIYAN-, gaming4ever, Laza-, tiiM, anni)

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime