Četvrti tjedan A1 Adria Leaguea je započeo i u prvom playdayu nedjelje su Fantastic po prvi put bili poraženi, dok je ekipa WeirdChamp ostvarila pobjedu.

WeirdChamp i JESTE uzeli po mapu

Mirage je bio izbor WeirdChampsa, a izabrali su tu mapu s razlogom te su ostvarili njihovu prvu pobjedu u ovoj sezoni lige. JESTE su osvojili pistol rundu i bili u vodstvu od  2-0 ali WeirdChamps nisu dozvolili da se niz rundi poveća. Obje ekipe su uzimali po nekoliko rundi naizmjenično i na kraju je WeirdChamp bio u vodstvu od 9-6. Druga pištoljka je otišla na stranu WeirdChampsa i oni su kontrolirali cijeli tek drugog poluvremena. Filip “PAiN” Koprčina je imao odličnu mapu i Hrvatska ekipa je dobila svoji prvi meč u sezoni.


ellement je sam uzeo jednu od bitnijih runda Vertigoa.

JESTE su s pet živa igraća dobili prvu pistol rundu, a za razliku od Miragea ovaj put su uspjeli dobiti i cijelu mapu. I ovaj put je Dragan “ellement” Milanovićova ekipa izgubila prvu full-buy rundu, ali su onda dostigli 8 rundi bez odgovora od strane WeirdChamps. Poluvrijeme je završilo 10-5 u korist JESTEa, dok su WeirdChamps otvorili drugi half s dvije runde. ellement je eco od strane JESTEa s 4 killa pretvorio u dobivenu rundu, i to je dalo momentum timu za osvajanje i sljedećih 3 rundi. Druga mapa dana je završila 16-12 u korist ekipe JESTE.

Vilay  zadržali prvo mjesto na tabeli

Trenutno najbolje rangirane ekipe u ligi su jučer igrali jedna protiv druge i podijelili su poene na protivničkim map-pickovima. Vilay su bili bolji u prvoj pistol rundi, ali momci iz Fantastica su ubrzo osvojili tri runde. Luka “brky” Brkanac i Vilay nisu mogli sklopiti vise od dvije runde za redom, ali su na kraju poluvremena imali solidnih 7 rundi. st0le i co. su imali odličan početak na T strani, ali je niz od 5 rundi za protivnički tim bio previse za Fantastic, i oni su prvu mapu izgubili 16-13.


Pametno pozicioniranje je donijelo Mario “Mariuchii” Grdoviću 4 killa.

Nije ni druga mapa bila jednostrana te su obje ekipe bile podjednako izvrsne i ove dvije mape su bili odlični za gledati. Vilay su još jednom bili bolji tim u pištoljki, a prvo poluvrijeme je završilo 8-7 u njihovu korist. Fantastic su na T strani uzeli prvih šest rundi, a onda je uslijedio niz od 5 rundi za Vilay. To je sve što je Slovenačka ekipa mogla osvojiti i Fantastic su dobili Vilayov map-pick.

Na polovini smo četvrte sezone A1 Adria Lige i trenutno stanje na tabeli izgleda ovako:

a1 playday 7

 

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime