U ovom playdayu A1 Adria Leaguea igrali su četiri najbolje ekipe, BLUEJAYS su osigurali mjesto na LAN finalu u Zagreb, a uNiQUE su završili na drugom mjestu.

uNiQUE i Vilay osigurali po mapu

Vilay su prošli tjedan imali dva nova igraća, Nemanja “k1ng0r” Bošković i Ivan “pTKKK” Popov. U ovom tjednu je pTKKK nastavio igrati za ekipu, dok je Jan “jkXy” Konečnik opet zaigrao na serveru umjesto k1ng0ra. Prva mapa je bila Mirage, dosta solidna mapa za ekipu uNiQUE. Nakon uzimanja prve tri runde, Atif “gejmzilla” Mustafa nije mogao clutchat 1v2 i Vilay su se upisali na scoreboard. Luka “brky” Brkanac i ekipa su osigurali još samo jednu rundu do kraj poluvremena i timovi su zamijenili strane s rezultatom 13-2, za uNiQUE. Rigon “rigoN” Gashi i uNiQUE su uzeli u drugu pištoljku mape, ali su izgubili drugu rundu. Oni su zatim još jednom pokazali koliko su dobra ekipa s Desert Eaglovima i dobili force-buy, a onda su i zatvorili prvu mapu 16-3.


jkXy je sa ovim 4k uništio ekonomiju uNiQUEa.

I na Dust2 su uNiQUE imali vodstvo od 3-0 pre nego što su Vilay odgovorili. Matija “Bustem” Omerzel i momčad Vilaya su ovaj put bili dominantniji tim na T strani Dusta te su uzeli 11 rundi u prvom poluvremenu. Kujtim “gulitoDurmishi je u drugom poluvremenu igrao umjesto Genc “gxx-” Kolgecija zbog problema s internetom. Na CT strani mape Vilay je dopustio uNiQUEu da se približi na 12-9, ali oni su se probudili na vrijeme i završili prva dva BO1 meča 1-1, pobedivši Dust216-13.

BLUEJAYS idu na LAN finale

Nakon odličnog rezultata na regionalnoj sceni te plasmana na LAN finale u ESL Southeast Championshipu, BLUEJAYS su u ovom playdayu postigli još jedan uspjeh. Oni su nakon 2-0 pobjede nad Fantastic Esports postali prva ekipa koja će igrati na finale A1 Adria lige u novembru. Fantasticov map pick, Inferno, je započeo dobro za njih, ali eco pobjeda u trećoj rundi je omogućilo BLUEJAYSima da uđu u svoj tempo i ubrzo su imali upisano 11 rundi na scoreboard. Drugo poluvrijeme je bilo dosta slično prvom te su BLUEJAYS bez problema dobili prvu mapu 16-7.


BLUEJAYS su produžili dominirati i u drugom poluvremenu.

BLUEJAYS su u ovoj sezoni pokazali da im je Train jedna od najboljih mapa, a tako su igrali i protiv Fantastica. Luka “c0llins” Živanović i ekipa su imali 8-0 prednost na CT strani a onda su Fantastic osigurali njihovu jedinu rundu u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu nisu ništa mogli uzeti i nakon samo dvije runde BLUEJAYS su zatvorili ovu mapu 16-1.

Ima još tri playdaya do kraj regularnog dela A1 Adria lige, a trenutno stanje na tabeli možete vidjeti u nastavku:

playday 11Detaljniju tablicu možete pogledati na ovom linku.

2 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime