U zadnja dva playdaya A1 Adria lige smo vidjeli odlične nastupe od strane Vilaya i uNIQUEa, a BLUEJAYSi još nisu odigrali njihov prvi meć nakon sto su WeirdChamp predali današnji duel.

Vilay i CABRONE5 završili na vrh tabele

Treći playday su otvorili XPortal i Vilay, a prvi BO1 se je igrao na Infernu. Cijela mapa je bila neizvjesna i oba tima su konstantno uzimali runde sve do 8-7 poluvremena u korist slovenačkog tima.  Jan “jkXxy” Konečnik je napravio nevjerojatan 4k u pistol rundu drugog poluvremena ali se XPortal vratio i igra je produžila na isti način kao i u prvom halfu, a onda u 29-toj rundi su Vilay uspjeli osigurati mapu pobjedom od 16-13.

jkXxy nije planirao zaostati na Dustu i je bio ubjedljivo najbolji igrač Vilaya. Dust2 je bila više naklonjena Vilayu i nisu imali velikih poteškoća u osvajanju i druge mape dana. jkXxy je napravio dva 1v3 clutchova u 22. i 23. rundi i Vilay su zatvorili i ovu drugu mapu 16-8 u njihovu korist.

Cabronesi su Mirage igrali odlično, na način na koji smo svi navikli i nisu dozvolili WeirdChampsima nikakvu slobodu u igri od samog početka. Primer za to su 4 killa Đorđe “DJOXiC” Niciforovića u prvu rundu meca, a makedonska ekipa je sa 16-7 zatvorila prvu mapu.

WeirdChampsi su na Trainu dali malo više otpora, a mapu su započeli s odličnom T-side pistol rundom. Stigli su do tri runde, a onda su se CABRONE5 počeli vraćati u igru i su ubrzo imali vodstvo od 10-4. Filip “fajkus” Konatarević i ekipa su na kraj poluvremena uzeli još jednu mapu i su na poluvrijeme otisli s zaostatkom od 10-5. Nakon što su Cabronesi vodili 13-7, WeirdChamps je imao odličan niz rundi i su namalili razliku na samo jednu rundu. CABRONE5 nisu dozvolili da WeirdChamps kompletira comeback i su završili drugu mapu 16-13.

uNIQUE se pridružio CABRONE5 i Vilayu na prvom mjestu

Na današnjem playdayu smo vidjeli duel uNIQUEa i JESTEa. Mirage je bio prva mapa dana i uNIQUE je uzeo prvih 7 rundi bez nikakvih poteškoća. JESTE nisu mogli učiniti ništa protiv konstantnih brzih napada od strane Sener “SENER1” Mahmutieve ekipe. JESTE su uspjeli osvojiti dvije runde ali Atif “gejmzilla” Mustafa je napravio odličan clutch i doveo uNIQUE do 11 rundi, nakon čega su se Dragan “ellement” Milanović i JESTE malo oporavili i završili poluvrijeme 4-11. JESTE su bili bolji tim u pistol rundi, ali je uNIQUE uzeo sljedeću rundu iako su bili na ECOu. gejmzilla je imao još jedan clutch, a Genc “gxx-” Kolgeci je AWP ACEom zatvorio prvu mapu 16-6.

uNIQUE su i Train produžili na isti način kao i Mirage i su na T strani istog uzeli pistol rundu i sljedećih nekoliko rundi, dok je JESTE u međuvremenu uzeo samo 3 runde. JESTE su pokušali da igraju s četiri te pet AWPa i su za čudo uspjeli uzeti obje runde. gejmzila je po treći put danas clutchovao rundu za uNIQUE i je povećao njihovu prednost na 8-4. JESTE su Train igrali dosta opušteno, a osim 5 AWPa su igrali i Negeve, bizone i auto shotgune. Ovaj stil je ustvari pomogao JESTEu i su napravili ovaj meč dosta teži za protivnike, ali uNIQUEu nije bilo do šale i završili su drugi BO1 16-12 u njihovu korist.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime