U nedjelju se igra zadnji playday A1 Adria Leaguea, a jučer se ekipa uNiQUE pridružila BLUEJAYSima kao drugi tim koji je osigurao mjesto na LAN završnicu.

uNiQUE dobili Fantastic i osigurali drugo mjesto

Prvi duel je bio vjerojatno najbitniji meč u ligi te su Fantastic Esports igrali protiv uNiQUE za drugo mjesto na tablici. Na iznenađenje svima, igrao se Overpass, a to je bio pick Fantastica. uNiQUE su prvu mapu odigrali s Kujtim gulitoDurmishi umjesto FlatronflatrooHalimija. Prvo poluvrijeme je bilo dosta solidno za obje strane te je završilo 9-6 u korist uNiQUEa. U drugom poluvremenu su Fantastic preokrenuli igru sve do petnaeste runde, gdje su potpali pod pritiskom i nisu uspjeli zatvoriti mapu. uNiQUE su se vratili od 15-11 zaostatka, a onda i zatvorili prvu mapu 19-16. Poraz na Overpassu je značio kraj nadama za direktnu kvalifikaciju za ekipu Fantastic, dok su uNiQUE zagarantirali jedno od četiri mjesta na LAN finale.


Rigon “rigoN” Gashi nije dozvolio Fantasticu da zauzmu long

flatroo je igrao drugu mapu i je u prvom poluvremenu bio najbolji igrač svog tima. uNiQUE i Fantastic su naizmjenično uzimali runde, i nakon solidne T strane, uNiQUE je imao 7 sedam rundi na half-time. Oba tima su igrali odlično cijelu mapu, ali na kraju je Genc “gxx-” Kolgeciov tim završio kao bolji, završivši Train 16-14.

WeirdChamp će završiti ligu na zadnjem mjestu

Inferno je bila mapa koja je započela okršaj osme i sedme ekipe u ligi. XPORTAL je imao isti core kao i u većini mečeve, dok su WeirdChamp igrali s dosta različitim rosterom nego zadnji put. WeirdChamp su se dobro držali u prvom poluvremenu, ali je T strana XPORTALa bila previše za njih i oni su uspjeli uzeti samo dvije runde na CT strani pre nego što su izgubili Inferno 16-10.


Odličan fake od strane ekipe WeirdChamp

Zadnja mapa dana je bila Train, a još od početka se vidjeli da Marin “ROGA” Rogić i ekipa nemaju šanse za osvojiti tri boda. XPORTAL su uzeli 10 rundi na težoj T strani, a onda su i završili predzadnji dan lige pobjedom od 16-9.

Jedan playday nas dijeli od kraja regularnog dela lige, a ovo je stanje na tabeli pre samog kraja:

A1 playday 13

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime