Prošla su prva dva kola A1 Adria Leaguea i već smo vidjeli velik broj iznenađenja i hrpu odličnih mečeva. Neki timovi su osigurali pobjede, dok ima i ekipa koji su na korak od eliminacije s turnira.

Favoriti Juggernauts i Blink trenutno su u 1-1 poolu

Juggernautsi su ligu započeli s porazom od strane ekipe Karavana. Igrači Karavana su još od samog početka Inferna igrali puno bolje i mogli su bez problema pročitati taktike Juggernautsa. Trenutni prvaci lige su se pokušali povratiti u igru, ali bilo je kasno i Karavan su dobili prvi meč lige 16:10. David “devoduvek” Dobrosavljević neće igrati s ekipom Juggernautsa do kraja same sezone, a umjesto njega igrat će njihov trener, Darko “soLo” Mitić. Ipak to nije sprečilo ekipu da bez problema dobiju Odred otpisanih u drugom meču. Krunoslav “Salted” Katalinić i ostatak odreda bili su apsolutno nemoćni na Vertigu i uspijeli su upisati samo dvije runde pre nego što su izgubili meč.

Gameroidsi su dobili Kosovarski derbi protiv Blinka u prvom playdayu lige. Kujtim “gulito” Durmishijeva momčad je Inferno odigrala fenomenalno te su u jednom trenutku imali 10-3 prednost nad Blink. Meč je postao zanimljiviji prije samog kraja, ali su Gameroidsi ipak uspijeli zatvoriti mapu 16-13. U njihovom drugom duelu, Blink su naišli na momčad GamerSa koju su pobijedili 16-9 nakon dominantnog 13-2 poluvremena. Ovaj poraz GamerSa, zajedno s izgubljenom partijom protiv Shock bomba (Dust2 – 16-14), poslao je GamerSe u 0-2 bracket gdje ih čekaju Odred otpisanih.

QSKE i Gameroids na korak od doigravanja

QSKE Gaming su novu sezonu lige otvorili s pobjedama nad ekipa Odred otpisanih i Karavan. Meč protiv Odreda otpisanih nije predstavljao nikakav problem za Makedonce te su oni dobili isti pobjedom od 16-7. U drugom kolu njihov protivnik bila je ekipa Karavana koja im je zadala probleme prije samog kraja mape. Filip “DEPRESHNN” Jarkić i Karavan pokušali su preokrenuti Mirage i su nakon 7-14 zaostatka izjednačili meč na 14-14, ali su QSKE dobili posljednje dvije runde i zatvorili meč u regularnom dijelu.
U njihovom drugom meču lige, Gameroidsi naišli su na Shock bomb kojeg su dobili 16-10. Meč je bio dosta izjednačen na kraju prvog poluvremena, ali su Gameroidsi povećali prednost na CT strani i dobili Dust2 meč bez prevelikih problema.

Gameroidsi i QSKE igrat će BO3 meč za prolazak u samo doigravanje lige, dok jedna od ekipa Odred otpisanih i GamerS1337 napušta A1 Adria ligu već u trećem kolu.

2 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime